Denčin blog.

Jak si vyrobit smrduté bombičky.(2)

Ahooooooooooj, vítám vás u mého receptu, a to na smrduté bombičky z Amoniaku a zápalek a z Cibule, česneku a spálených chlupů.


Amoniak a zápalky


Odlámejte hlavičky z jedné krabičky zápalek, nebo je odstříhejte nůžkami. Odložte zatím stranou. Dřívka zahoďte, nebo použijte k něčemu jinému.



Vložte hlavičky do čisté, nepoužité lahve s uzávěrem.


Přidejte k zápalkám dvě nebo tři lžíce amoniaku. Zakryjte víčkem a zašroubujte.


Počkejte asi 3 - 4 dny, než lahev otevřete. Jakmile to uděláte, už nebude cesty zpět, tento zápach je opravdu hrozivý, protože v láhvi se vytvořil síran amonný 







Cibule, česnek a spálené chlupy


Připravte si potřebné suroviny. Nakrájejte cibuli a česnek nadrobno - na druhu cibule nezáleží, nejlepších výsledků ovšem dosahuje jarní cibulka a pórek, protože jsou velmi aromatické.



Dejte zeleninu do skleničky. Vezměte si 250 ml skleničku s víčkem a cibuli s česnekem nasypte dovnitř.



Přidejte vlasy. Ke směsi vhoďte smotek zvířecí srsti nebo lidských vlasů. Měl by držet tvar a spočívat na pokrájené zelenině, následující krok tak bude snazší. (Nepovinné) Pro ještě silnější zápach přidejte do smotku jednu hlavičku zápalky.



Zavřete a zapalte. Zašroubujte víčko tak, aby bylo vzduchotěsně uzavřeno. Pak s pomocí lupy smotek uvnitř sklenice zapalujte, dokud neuvidíte kouř. Potřebujete spálit co nejvíce vlasů nebo chlupů. Pokud jste se rozhodli použít hlavičku zápalky, miřte paprskem na ni.



Nechte uležet. Skleničku plnou kouře postavte na nepřímé sluneční světlo a nechte ji tam asi týden - celý obsah se hezky spojí.



Vyzkoušejte účinky. Asi za týden sklenici otevřete a zkontrolujte, zda je zápach dostatečně silný. pamatujte, dělejte to zásadně venku, NIKDY ne uvnitř domu, nebo kdekoliv, kde nechcete, aby to ještě několik týdnů páchlo. Čím déle necháte směs louhovat, tím silnější zápach bude. Za dva týdny by měla být bombička připravena k použití.



Rozpoutejte peklo! Otevřete nebo rozbijte skleničku tam, kde to chcete zasmradit a sledujte, jak se lidé snaží dostat co nejdál od nechutného, dusícího zápachu a nezapomente  se u toho dábelsky smát.


To by bylo pro tento recept vše A ČAU.




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.