Denčin blog.

domácí parní lázně, které vyhubí nepříjemné akné

Ošetřování pupínků může vyžadovat odbornou pomoc. Máme seznam parních lázní, které vám v jejich léčbě dokonale pomůžou. Jestli dychtíte po čistých pórech a krásné zářivé pleti, najděte si svého pomocníka v přírodě a zamilujte se do bylinek!

Experimentujte s těmito domácími parními lázněmi, které jsou ideální pro vyčištění vašich pórů. Pleť se stane odolnější vůči škodlivým vnějším vlivům. Pokud se chcete vyhnout chemickým peelingům a dopřát své tváři naprosto přírodní péči, sáhněte po bylinkách a umíchejte z nich léčivý lektvar, který schvalují i profesionálové.
Udělejte si domácí parní lázně se středně velkou miskou, Přidejte 4-5 šálků horké vody a vložte do ní směs bylin. Nechte lektvar louhovat pod ručníkem nejméně 5-10 minut a pak už si můžete nechat pářit svou tvář po dobu 8-10 minut. Poté utřete vzniklé krůpěje ze svého obličeje čistou žínkou nebo ručníkem.

ARNIKA
Po použití této uklidňující byliny, která léčí různá poškození kůže, zjistíte kouzelný anti-bakteriální a léčebný účinek této žluté květinky. Použijte Arniku jako bylinu nebo éterický olej.
Přidejte 5-6 lístků nebo 3-4 lžičky, nebo 2-3 lžičky esenciálního oleje do horké vody a ponořte svou tvář do páry na 8-10 minut. Kromě snížení četnosti pupínků by také měla minimalizovat zánětlivost pokožky, která je hlavním příznakem akné.

PLÁTKY CITRÓNU S MÁTOU PEPRNOU
Vytvořte hydratační lázeň pro vaši tvář. Do horké vody přidejte 3-4 plátky citronu a 4-5 listů máty peprné. Relaxujte nejméně po dobu 8-10 minut. Pak pleť osušte čistým ručníkem.

ROZMARÝNA, CITRÓN, MED
Smíchejte 2-3 lžičky esenciálního oleje z rozmarýny, 2 plátky citronu a 1 lžičku medu se 3-4 šálky horké vody a nechte směs louhovat. Pak nechte dýchat svou pleť tuto směs po dobu 8-10 minut. Opakujte tento rituál nejméně 2x týdně a uvidíte jeho sílu v boji proti akné.

HEŘMÍNEK, FENYKL A RŮŽOVÉ LÍSTKY
Jediné, co musíte udělat, je vhodit do horké vody 3-4 lžičky heřmánku, 2 lžičky semen fenyklu a 4-5 okvětních lístků růží. Překryjte mísu ručníkem nejméně na 10 minut a pak můžete začít s napařováním. Po proceduře nezapomeňte svou tvář otřít čistou žínkou. A když budete tento recept opakovat každý týden, vaše pleť bude zase zdravá a čistá.


To by bylo pro tento blog vše A ČAU.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.