Denčin blog.

YouTuber-Sterakdary.

Ahooooooooooj, vítám vás u mého blogu, a tentokrát u informací o Stérovi.:3

Radek Starý vystupující pod předstívkou Sterakdary je Český jak sám říká „Čtenář, pisálek, hráč, komentátor, ale hlavně člověk který se rád baví nebo baví ostatní.“ Je zakladatelem stejnojmenného YouTube kanálu Sterakdary a projektu Sophy.cz, který byl z důvodu neaktivity jeho spoluautorů 28. 7. 2013 závěrečným videem ukončen.Mezi svými fanoušky které s nadsázkou nazývá „Šupáci“ je oblíbený zvláště díky originálnímu výběru her, vtipnému komentáři a kamarádskému přístupu k divákům. Pracuje v hernim pořadu ,,Re-play" jako daber recenzí her. Re-play začíná dnes (každou sobotu) na Prima cool v 16:10 a končí v 16:45. Moderátoři jsou Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček, kteří diváky (i mě) doprovázejí celim pořadem.



Sterakdary-tabulka.

Věk: 24let

Jméno: Radek Starý

Předzdívky: Sterak, Sterakdary

Fanoušci: Šupáci

Hlášky: U všech kerbalů! Bože už i ty!? Ježíšku na kříšku!! Prohlídnu si obrázky kočiček na internetu a hned budu chytřejší! Atd...(Až si ještě na něaký vzpomenu tak je připíšu;-))


Moje nejoblíbenější série:

Prisom architect.


 Toto byly informace o Sterakdarym, ale to by bylo pro tento blog vše, jestli se vám tento blog líbil tak mně nezapomeń podpořit pluskem, napsat mi komentář a přidat si můj blog do oblíbených. A ČAU.

Komentáře

Denča 007(Dívčí poradna☼)

pejsek123: jo no. Je to můj nej YouTuber a zítra má livestream.smajlsmajl

Edit 10:04: pejsek123: a jak včera vydal toho novího hitmana to je boží, doufám že to bude dlouhá série aspoň jako u prison architect.smajlsmajl

Denča 007To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.