CreepyBlog

Děsivá dovolená#1-Hřbitov bláznů

Hey^^

Když jsem hledala nějaké nápady na článek došlo mi, že ty nejznámější děsivá nejsou v ČR a tak se na ně nemůžeme přijet podívat. Proto jsem se rozhodla, že vám ukážu jedno z děsivých míst Česka. A když se vám tyto články zalíbí, tak najdu další taková místa. Tak..jdeme na to!

Tento hřbitov je již nepoužívaný a nachází se v pražských Bohnicích. Byl zřízen v roce 1909 a pohřbívali zde zemřelé, kteří nemohli být pohřbeni na běžných křesťanských hřbitovech jako: bezvěrci, blázni, sebevrahové a v jihozápadním rohu byli pohřbení násilníci a vrazi. Byly zde pohřbeny také oběti za obou válek. V první světové to byli ti vojáci, kteří zemřeli na tyfovu epidemii a druhé světové to byli vojáci evakuováni z italského Tridentu, kteří z války zešíleli. 

Přsený počet pochovaných není znám, ale odhaduje se mezi třemi až pěti tisíci osob. 

Údajně zde v osmdesátých letech probíhaly satanistické rituály..

Na tomto obrázku je, jak hřbitov vypadá. Žádné náhrobky. Hroby jsou neoznačené a návštěvník jen ví, že šlape po zemřelých, kteří jsou navrstveni na sobě. Další zajímavostí je, že vedle tohoto hřbitova se nachází hřbitov zvířátek..

Já jsem zařadila tento hřbitov na místo, kde se chci podívat. Zajímá mě, zda tady opravdu člověk ucítí negativní energii a zda mu budou duše mrtvých dělat naschvály, jak vypovídají lidé, kteří tento hřbitov již navštívili..


Monsters don´t sleep under your bed..they scream inside of your head..Bye...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.