CrazyGirls :)

TAJEMSTVÍ (2)kapitola/3 část

*   *   *   *  *
 

Vzbudila jsem se brzy.Byla jsem celá zpocená a třásla jsem se.Měla jsem hrozný sen..Byla jsem znovu ve sklepení…..Ale tentokrát to byl je sen.Noční můra.Podívala jsem se na noční stolek.”Zatraceně!”vyjela jsem.Bylo pět hodin ráno.”Už nemá cenu spát…”řekla jsem si a vylezla jsem z postele.


Šla jsem do koupelny.Opláchla jsem si obličej.Alespon to mě trochu probudilo...Vyčistila jsem si zuby.“Mám ještě dost času...“řekla jsem a přemýšlela,co mám dělat.Rozhodla jsem se dát si sprchu.Vlezla jsem do sprchy a pustila jsem vodu.“Neeeee...“zaúpěla jsem,“Není teplá voda.“Nachmuřila jsem se a vylezla ze sprchy.Utřela jsem se a podívala do zrcadla.Pak jsem vyjekla hrůzou.V zrcadle jsem viděla toho muže jak držel Charlotte.Ona křičela.Otočila jsem se.Byla jsem v koupelně sama.Podívala jsem se do zrcadla.“To se mi jenom zdálo?...“zašeptala jsem.


Šla jsem do pokoje a vzala si batoh a věci.Sešla jsem dolů a vzala si z ledničky jogurt.Tak nějak jsem to do sebe naházela,obula jsem se a vyšla jsem ven.


Čekala jsem na autobus a přemýšlela jsem.Přemýšlela jsem,jestli se vůbec budu moct soustředit na něco jiného než na Charlotte.Nevím proč,ale cítila jsem že je mi hodně blízká.


Za pět minut mi přijel autobus.Nastoupila jsem,sedla si a podívala jsem se z okna.Vytáhla jsem telefon,nandala jsem si sluchátka a ponořila jsem se do hudby.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.