Chrochtátko blog XD

HP fanfikce Já, Isabell Potterová - úvod

  • Ahoj začínám tu psát fanfikci o HP. Je to o sestře Harryho která je o rok starší. Jejich rodiče zemřeli a tak bydlí u Dursleyových (jako v originále). Harry porazil Vy-víte-koho a je známý po celém kouzelnickém světě. Více se o mých hlavních postavách které se budou objevovat v prvních dvaceti kapitolách dozvíte dole. Jo a ta povídka se bude odehrávat rok před tím než nastoupí Harry do Bradavic.

  • Isabell Lily Potterová
  • Isabell je o rok starší sestra Harryho Pottera. Narodila se 21.4.1979. Když její rodiče zemřeli ona u toho byla a protože už byla vyspělejší než Harry, pamatovala si to tak jak to bylo. Nepamatovala si jen zelené světlo jako Harry. A proto viděla testrály. Bydlela u Dursleyových, ale narozdíl od Harryho, jí Dursleyovi vychovávají jako Dudleyho (asi proto, že kluka už mají ale holku ne). Stejně tak Isabell ví že je čarodějka. Jí to Dursleyovi řekli, ale Harrymu ne. V Bradavicích je zařazena do Nebelvíru a zamiluje se do George Weasleyho, se kterým na konci jejího třetího ročníku začíná chodit. Jejím oblíbeným předmětem je přeměňování a kouzelné formule. Je jedna z mála které Snape dává body i když není ze Zmijozelu. Isabelle to přirovnává tomu že je dost podobná Lily. Ve svém druhém ročníku se stává střelkyní kolejního famfrpálového týmu. Má přezdívku Belle nebo Izi. Má sovičku Mary.
  • Vzhled:
  • Isabelle má zrzavé kudrnaté vlasy a zelené oči jako její matka. Je střední postavy. Vlasy nosí buď rozpuštěné nebo stažené do dvou copů. Ráda chodí v červené, modré a černé barvě. Je smíšeného původu.

  • Harry James Potter
  • Harry Potter. Netřeba představovat! Je to černovlasý kluk se zelenýma očima která má schovaná za kulatými brýlemi. A samozřejmě má na čele jizvu ve tvaru blesku kterou mu způsobil Vy-víte-kdo. Harry je milý hoch, je s ním legrace a má alespoň nějakou oporu. Oporu v Isabell.Do Bradavic v mé povídce ještě nenastupuje. Je smíšeného původu.

  • Fred & George Weasleyovi
  • Jsou to jednovaječná dvojčata. To je všeobecně známo. Je taky všeobecně známo že kluci jsou velcí vtipálci. Jsou o rok starší než Isabelle. Chodí do Nebelvíru. V jejich druhém ročníku se do George zamiluje Isabelle Potterová. Jak už jsem psala u Isabell začali spolu chodit v Belliném třetím ročníku. Jsou to odrážeči Nebelvírského famfrpálového týmu. Mají zrzavé vlasy a jsou střední postavy. Akoràt v jedné věci jsou v mé fanfikci jiní. George zde má modré oči a Fred hnědé oči. Jsou z čistokrevné rodiny.

  • Cho Changová
  • Cho je Isabellina nejlepší kamarádka která chodí do Havraspáru do stejného ročníku jako Belle. V jejím pátém ročníku chodí s Cedricem ale když umře začíná chodit s Harrym. Je chytrá a kamarádská. Když jí řekneš tajemství tak ho neprozradí. Je to chytačka Havraspáru. Je moc hezká. Je to Asiatka, má černé vlasy které většinou nosí rozpuštěné a hnědé oči. Je velmi štíhlá a celkem vysoká. Má sovičku Jáju. Je ze smíšené rodiny.



  • Katie Bellová
  • Katie je další Isabellina nejlepší kamarádka. Je z jejího ročníku a ještě i z Nebelvíru. Je to (stejně jako Isabell) střelkyně kolejního týmu. Je milá kamarádská a trochu šílená. Je to blondýnka s velkýma modrýma očima a vlasy nosí stažené do dlouhého culíku. Je hubená a moc hezká. V jejím třetím ročníku se líbila Deanovi Thomasovi. Má žábu Masy. Je smíšeného původu.

  • Magie Lucretová
  • Je to další kamarádka Isabelle. Je z Nebelvíru a je to také střelkyně týmu. Je nejlepší ze třídy v bylinkářství a v jasnovidectví. Je to potrhlá zrzka s velkýma hnědýma očima. Je hodná, kamarádská a velmi střelená. Proto jí Belle má tak ráda. Má sovičku Anku. Je z party jediná čistokrevná.

  • Bety Edgarová
  • Je to další kamarádka Belle. Je z Havraspáru. S Cho, Katie, Magie a Belle tvoří tzv. SMILE PARTU. Bety hraje famfrpál za Havraspár na postu brankářky. Je to vysoká, štíhlá brunetka s hnědýma očima. Povahově je velmi klidná, vyrovnaná a dokáže si zjednat pořádek. Ale občas když je v přítomnosti svých přátel se dokáže odreagovat a umí být bláznivá. Má sovičku Patty. Je z mudlovské rodiny.

  • Ellie Clocková
  • Je to slečna ze Zmijozelu. Zmijozel nenávidí a snaží se spřátelit se SMILE PARTOU. Ty jí ale nevěří a nechtějí jí do party. Má jedinou kamarádku která s ní manipuluje a jmenuje se Amelia. Ellie je hodná holka která si jde tvrdě za svým. Vlastně je ve Zmijozelu úplně omylem. Není ani lstivá, ani vychytralá ani zlá. Je to pracovitá holka a nejvíc se hodí do Mrzimoru. Je to krásná černovláska se zelenýma očima která je celkem dobré postavy. Je smíšeného původu.


Takže to jsou nejhlavnější kladné postavy teď jdeme na záporáky.


Amelia McHarwinová

Amelia je jediná kamarádka Ellie. Amelia s Ellie manipuluje protože nechce aby ona byla ta víc TOP. Je ze Zmijozelu a je odrážečkou kolejního týmu. Je ošklivá. Je sice hubená a vysoká ale má krátce střižené rudé vlasy (nechala si je nabarvit) ale vůbec jí to nesluší. Je z čistokrevné rodiny.


Jack Mirai (bože proč myslím na tu hudební skupinu XD)

Jack je ze Zmijozelu. Je ze stejného ročníku jako Fred a George. Je to brankář famfrpálového týmu Zmijozelu. Je to namachrovaný frajírek. Je to ulízaný blonďák (ne, není to Malfoy, ten je přece jen mladší). Všechny holky ze Zmijozelu (kromě Ellie) k němu vzhlíží jako k Bohovi. 


Samozřejmě tam bude víc postav a taky profesoři ale já myslím že tohle stačí. Takže snad se na příběh těšíte a první kapitola vyjde nejspíš do konce týdne možná začátkem příštího. Tak čau a mějte se Voldyjovsky XD. Obrázky postav v Hogwarts creatoru sem dodám co nejdříve to bude možné. Díky a čau.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.