Chrochtátko blog XD

Další HP fanfikce! O kom? To rozhodnete vy!☺

Alohomora vítám vás u nového článku. Asi začnu psát další fanfikci jen chci aby jste hlasovali kterou (postupně chci samozřejmě napsat všechny mé fanfikce). Takže hlasování! Do 1.května chci vydat aspoň tři různé články mezi kterými bude samozřejmě Isabell Potterová! Pak jeden díl nové fanfikce a druhý díl hlášek z mojí třídy. Jdeme se podívat na možnosti o čem chci psát.


Rosalinne, dcera vlkodlaka

Příbeh o Rosalinne Šedohřbetové. Je to dcera vlkodlaka Fenrira Šedohřbeta a Monicy Šedohřbetové (rozené Malfoyové) která je metamorfomág takže Rosalinne je vlkodlak ale když je člověk dokáže měnit vzhled a takhle míšený není skoro nikdo. Rosalinne vyrůstá s rodiči v Malém Visánku.


Trojče Alice

Příběh o Alici Weaslyové trojčeti Freda a Geogre. Narozdíl od nich je ovšem ukázněná a do průšvihu se dostane málokdy.


Penny Mavysová

Příbeh o dívce která má oba rodiče čaroděje avšak její matka je Bulharka a otec Němec ale Penny se narodila už v Anglii. Pennyin bratranec je Viktor Krum.


Mé jméno je Adele

Příběh z dob Pobertů o dívce jménem Adele Madleyové. Je to nejlepší kamarádka Lily a Severuse. Adele, Lily i Severuse klobouk zařadí do stejné koleje ale do jaké to vám ještě neřeknu.


Lestrangeová! Takhle ne!

Fanfikce o dceři Belatrix Lestrangeové a Lorda Voldemorta. Je o rok mladší než Harry Potter. Narodila se pár dní po tom co Voldemort přišel o svou moc. Pár dní po jejím narození zavřou její matku do Azkabanu a Violetta vyrůstá u tety Narcissy a strýce Luciuse s o rok starším bratrancem Dracem. Už odmala slýchá hrozné věci o Potterovi, Weaslyových, mudlovských šmejdech a mudlech. Ale když nastoupí do Bradavic všechno se to nějak zvrtne.


Takže to by byl celý článek a prosím hlasujte díky a Colloportus!

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Nu, jediné tvoje šťastie, že si ráčila dogabať Siriusa...

Takže, ten Lupienok by si si mohla odpustiť, pretože jediný Lupienok som tu asi tak ja (sorry, mno, som na to meno veľmi hrdá xD), takže ak by si mala urobiť zvyšné, tak postupne by som si rada prečítala Trojča Alice, potom o Penny, Adele a ako posledná Lestrangeová.

BTW, nemohla by v jednej z nich vystupovať aj Lucynka Lupinová? smajl Že by si do niektorej zaradila Lucynku moju najdlahšiu. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.