Chrochtátko blog XD

HP rozhovor druhá část

Ahoj mám tu druhý díl HP rozhovoru. V této části odpovídají Katniss123, _Bloggerka_, nati.hor, black panther, Lucy Lupinová a já (neboli Natule Vrtule).


Otázky:

1. Který díl HP se ti nejvíc líbil (kniha i film)?

2. Kterou postavu máš nejraději?

3. Kterou postavu máš nejméně ráda?

4. U čí smrti jsi byla nejvíce smutná?

5. Do jaké koleje by jsi šla?

6. Kdyby jsi byla čarodějka jaké by bylo tvé povolání.

7. Radši koukáš na filmy HP nebo čteš knihy HP?

8. Máš doma nějaký HP merch?

9. Kdy jsi poprvé četla knihu a viděla film?

10. Čteš fanfikce?


Katniss123 odpovídala takhle:


1.Polovičný princ,Dary smrti 2,Ohnivá čaša
2.Sirius,Tonksová,Hagrid,Lupin,Dobby,Ginny,Dumbledore
3.Voldemort,Bellatrix,Umbridgeová
4.Určite pri Siriusovej. Dokonca viac ako pri Dumbledorovej
5.Chrabromil alebo Bystrohlav
6.Chcela by som hrať metlobalsmajl Alebo na ministerstve mágie ako aurorka
7.Určite radšej čítam knihy
8.Nie:(
9.Asi v piatich?

10.Nie


_Bloggerka_ má takovéhle odpovědi:

1. To nemohu určit protože se mi líbí uplně všechny
2. Konkrétně žádnou nejoblíbenější postavu nemám ale asi nejvíce mám ráda Hermionu nebo Ginny.
3.Dost těžká otázka.....Ale asi Dudley
4.Asi u Dobbyho nebo u Freda
5.Jednoznačně Nebelvír
6.Tak o tom jsem teda nikdy nepřemýšlela
7.Spíš ty Filmy
8.Ano
9.Tak film jsem poprvé viěla tak cca.8-9 a knížku jsem nečetla ale čteme jí od října ve škole
10.Ne


nati.hor má takovéhle odpovědi:

1. Asi princ dvojí krve.

2. Rozhodně Freda.

3. Nooooooo, tak to je hodně těžké, ale asi Bellatrix nebo Filche.

4. U Siriuse, měla jsem ho ráda a když umřel tak jsem to psychicky nezvládla (proto nemám ráda Bellatrix). A u Freda, u toho jsem musela odejít a vybrečet se.

5. Do Zmijozelu, mám na to povahu a taky bych tam chtěla jít.

6. Eh....... možná jako učitel v Bradavicích a nebo (pokud by to šlo) profesionální hráč famfrpálu.

7. Já asi ty knížky, více se tam popisují pocity postav atd. Takže knížky.

8. Jo mám-náhrdelník, ponožky, rukavice, čepici, šálu a triko (většinu se Zmijozelem.

9. Film myslím tak v 5-ti letech, to jsem se mohla dívat jen na kámen mudrců a tajemnou komnatu - tak v 7-mi letech jsem shlídla všechny. Knížky jsem četla tak v 10-ti letech ale ráda si je přečtu i teď.

10. Někdy když se nudím, tak si nějakou přečtu.


black panther má takovéhle odpovědi:

1. Jako film asi relikvie smrti, kniha kámen mudrců
2. Hermionu
3. Umbridgeovou
4. Nebrečím, ale nejdojemnější pro mě byla smrt... Siriuse?
5. Zmizojel, nebo Nebelvír 
6. Hráčka famfrpálu smajl
7. U hp mám takovou výjimku- filmy.
8. HP tičko a šálu. 
9. To netuším . V 8?
10.. Já a fanfikce, brrr... nope. 


Lucy Lupinová má takovéhle odpovědi:

 1. Väzeň z Azkabanu, a to platí aj pre knihu, aj pre film. ^^ Nik tam neumrie... je tam Lupin... Patronus v hlavnej úlohe... a tak. smajl 


2. Fúha, ich ale je riadne veľa. smajl Ale srdcovkou je George a Lupin. Lupina asi všetci tušili, meh. smajl

3. Hm, čo ja viem... Voldemort? smajl Nem, už viem. Donedávna som nenávidela Snapa (*Začne sa brániť proti SEVERINKE.*), ale som si ho už trošku obľúbila. Takže toho mám aj rada, ale nemám rada tiež aj Petra. Božé, Červochvost, zbabelý ,podlý, hnusný, fuj, nemám ho rada.

4. Ty jedna všetkými masťami mazaná, že ty vieš, že ja pri smrtiach nikdy neplačem! Preto si nedala plakala, ale bola najviac smutná, že, nemám pravdu? Mehehehehehe! Nu, ale teraz, plakať. Minule ako išli Dary smrti 2 som sa snažila rozplakať, aby som mala nejakú tú úctu medzi nami Potterheadmi, aby som nepôsobila ako bezcitná sviňa, s prepáčením, ale to nešlo. Tak najviac pri smrti Freda a Lupina. Keď už aj tak tú odpoveď asi viete. smajl Všetci vedia, že Lupin, no, Lupin... meno moje. A Fred, no, Fred... šak dvojičky, nem? smajl

5.(u Lucy je to jasné ale tak co?) Áno, je to jasné. Tipy píšte do komentárov! Hehehe. xD

6. Ježiši, ja by som chcela byť tak trochu aurorkou, ale aj pracovať na ministerstve na oddelení kontroly čarovných tvorov a zverov, vieš, mne príde strašne kúl, ako tak tam ľudia vzorne idú do tej školy... čííí... xD No šak, mučiareň ako mučiareň... proste od práce na ministerstvo, že level politika, aj keď by som zízala na zvery, takže nič, a tak. smajl A tak, isto iste by som lietala s Oliverom Woodom ako stíhačka a náhradná triafačka v Magochester United, ale asi by som najprv uvažovala nad Pýchou Portree. smajl

7. Obidvoje! Veď Harry ako Harry, no nie? smajl A ešte dodám (veď keby som bola stručná, to by som potom nebola ja, však? gogik? smajl), že lepšie je najprv vidieť film a potom čítať knihu, lebo naša učiteľka sloviny najprv čítala knihu a potom videla film (nie Pottera, nejakej romantickej presladenej blbôstky smajl), a bola znechutená, aké somariny povynechávali, preto keď kukneš film, predstavíš si postavy ako vyzerajú, vieš aký majú hlas, a tak si ho dosadíš do knihy, keď čítaš a v hlave si premietneš film. To ale dokážeš, keď nemáš IQ hojdacieho koňa, však? Rozumieš mi aspoň trošku? xD

8. Hej, šál, čo mi mamka uplietla na Vianoce. smajl

9. Film som videla keď som bola veľmi malá, presne diel HP a Ohnivá čaša, ale veľa som nevidela, prišlo mi to strašné, ako všetci okolo toho robia haló, že taká blbosť... a teraz sa za tie slová chcem podrezať. xD Ale tiež, vtedy som mohla mať najviac sedem rokov, takže... xD A knihu som niekedy v septembri-októbri asi pred... dvomi-tromi rokmi? Tak nejak. smajl

10. Jop. A aj píšem. smajl Kuk na môj Wattpad! ^^ A si to pohľadajte, medzi tými dvadsiatimi piatimi dielami... smajl


Já mám takovéhle odpovědi:

1. Jako film mám nejraději Relikvie smrti část 2 a kniha bezkonkurenčně Fénixův řád.

2. Nejvíc mám ráda Ginny (moje profilovka XD) a super je i Hermiona, Lenka, dvojčata, Dobby, Snape nebo Křiklan. A Fleur je taky super. Ráda mám ze záporáků Bellu, Voldyho, Draca a Cissy.

3. Nenávidím Dolohova, Šedohřbeta a Umbridgeovou.

4. Tak smutná jsem byla když umřel Sirius, ale to jsem úplně nebrečela. Brečela jsem u Brumbála, Dobbyho, Snapea, Freda, Lupina a Tonksové.

5. Já jsem jasnej Mrzimor! I pottermore mě tam zařadilo a pottermore nelže XD! Mrzimor je prostě super protože se skamarádí s každým (asi jako já ve třídě jsou holky rozdělený na dva tábory a já kamarádím s obouma táborama i s klukama). A navíc mají společenskou místnost u kuchyně a upřímně: Neznám nikoho kdo by rád nejedl!

6. Chtěla bych pracovat na ministerstvu nejvíc jako bystrozorka nebo v oddělení kouzelnických sportů. A nebo jako střelkyně famfrpálu.

7. Radši mám asi knihy. Filmy byly sice úžasné se skvělými hereckými výkony (hlavně Snape a Umbridgeová) ale v knihách se lépe vše popisovalo a bylo tam více postav. Třeba ve filmech úplně vynechali např. Charlieho Weasleyho, Protivu, Winky, Luda Pytlouna apod.

8. Ano, mám ručně dělanou ozdobu na stromeček co vypadá jako zlatonka, pak mám přívěsek relikvie smrti (od BFF), bajky Barda Beedleho, celou sérii HP a něco dostanu k narozeninám ale to nevím co.

9. Knihu jsem poprvé četla cca před rokem a to prokleté dítě. Já je chtěla začít číst co nejdříve. Prokleté dítě jsem si přečetla cca září 2017 a filmy HP jsem si zamilovala červenec 2017 (kámen mudrců jsem si s taťkou pustila 31. Července). Jinak film jsem viděla už v 5-ti. Měl to být kámen mudrců ale taťka to měl nějak blbě popsané a pustil mi Relikvie smrti část 2. On o tom nevěděl no. A kvůli tomu jsem to 5 let nenáviděla. Poprosila jsem taťku aby mi to pustil jen proto že jsme ve škole četli úryvek (HP1) jak šli na zařazování a já prostě musela vidět ten mluvící klobouk XD.

10. Ano, ale ne ty úchylácký. Jenom ty normální. Jednu fanfikci i píšu na HPD. Jmenuje se Já, Isabell Potterová.


Tak já doufám že se vám rozhovor líbil. Děkuji všem zúčastněným v prvním i druhém díle protože se vás přihlásilo fakt dost (Lucy Lupinová sice až pod minulým dílem rozhovorů ale psst). A pište co dalšího HP bych mohla napsat a mějte se Voldyjovsky.





Komentáře

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Proč se všem líbí Harry Potter a relikvie smrti film? Vždyť to bylo jenom o kempování. Navíc mě naštvalo jak tam vynechali vlastně všechny důležité věci, které by to lidem kteří nečetli knihu, vysvětlily. Hlavně že místo na taneček se našlo. smajl

Damaris HarrisTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.