Čau, tady Terka

Trendy dnešní ujeté doby

   Čau lidi, já jsem Terka a dnešní doba je plná super lážo plážo trendů.

 

 1, Terko, proč se ozýváš asi po sto letech?

 To je prosté. Byla jsem líná a celkově jsem zapomněla na celé HPD...


   2, vyšla jsem ze cviku, tak mě prosím neukamenujte. I love you all and let´s do this!



   Nebudeme si nic nalhávat, žít ve 21. století není žádná procházka růžovou zahradou... a to se nemyslí ta na Nově. To je už jiný level. Každou chvíli se na vás ze křoví vyřítí nový trend, který do měsíce zemře na "obnošenost". Proto se ohlédněme na rok 2013, kdy všichni pletli bužírky a kdo je neměl, byl loser... a jak dlouho to vydrželo? Přesně tak, moc dlouho ne. Nebo pamatujete si, jak všichni museli plést z gumiček? Já už taky ne... Jednu chvíli je kopírování Kardashianek nejlepší věc ever a o hodinu později si Khloé zlomí nehet a už je to potupa pro internet a všechno tvorstvo světa. 

   Ještě nedávno byli psíčkové šťastní, že jste s nimi chodili ven, i když jste patlali sklíčko vašeho telefonu a chytali pokémony. Teď si nikdo nevzpomene ani na pokémony, ani na psíčky dušičky (milovníci psů, prosím no hate). A co teprve pomůcka všech auťáků... FIDGET SPINNER!

   Fidget spinner je kapitola sama pro sebe. Jednu ženštinu v Americe to uklidňuje a za pár dní si s tím točí každé dítě od polárního kruhu až po Somálsko. Na základce (mimochodem, hádejte, kdo je na gymplu?) to měl každý. Kromě mě. Opravdu každý. Po chodbě šel prvňáček, nevěděl ani že 2+2=5, ale hlavně, že měl spinnera. 

   Nebo si taky někdo vzpomene na "Amerika trendy" jako braided brow

nebo taky feather brow

prostě ty největší ujeťárny... a překvapivě z Ameriky!


   Osobně si myslím, že kdybych vyjmenovávala další, tak se ze mně stane buď ještě větší Terka, auťák nebo psychicky labilní člověk a budu někde v Bohnicích se spinnerem v ruce vykřikovat Khloé si zlomila nehet, zatímco nohama budu plést bužírky a na druhé straně pokoje bude Charizard...


   Určitě mi napište do komentářů, jestli máte taky zkušenosti s nějakým super lážo plážo trendem. Pokud se vám "článek" líbil určitě dejte plus nebo dejte sledování a já se s Vámi loučím a zase někdy za sto let čau čau, jdu si splést obočí do copíků!

Komentáře

annamarieVIP(Game of thrones závisláci)

Skvěle shrnuto, fajn článek.. bože, většina těch trendů jsou prostě... nevím, děs? rakovina? jo, to bude to správný slovo.. Jenom s tim spinnerem bych to brala trochu jinak a rovnou trošku vysvětlila. Ano, taky nechápu jak se z toho mohl stát takový trend a to že na něm byli závislí ,,normální" lidi se mi zdá prostě absurdní a nepochopitelný, ale zase, je to pomůcka pro lidi opravdu postižené autismem (a to opravdu není žádná sranda a lidi by tuto nemoc měli brát víc vážně), hyperaktivitou, adhd a úzkostí, na čemž zase není nic špatného, naopak, a jsou lidi kterým opravdu spinner pomáhá ze zdravotních důvodů, ne proto aby byli ,,in"... ale chápu jak si to myslela a článek dobrý

annamarieTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Rok 2017 byl ujetý. Vystihla jsi to dobře, jenom jsi zapomněla zmínit Shape of you a hlavně despacito...by mě zajímalo co za novou hudební rakovinu se v roce 2018 objevísmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Damaris Harris: Ach jo...Co ti připadá sobeckého na tom, že jsem tě slušně požádala o to, jestli bys to slovo mohla přestat používat, ?....Jestli jsem o to dosud nepožádala , tak se omlouvám a udělám to hned : Prosím, už to slovo nepoužívej.
Je to jen prosba, nic víc.

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.