Caroline's blog

N❄vinky ze živ❄ta jménem Kar❄lína 1.díl- Sněží❄!

B❄nj❄ur :)

 K❄nečně nám sněží, a pr❄t❄že ty vl❄čky vypadají trochu jak❄ o, takže v dnešním článku bud❄u míst❄ óček vl❄čky !


R❄zh❄dla jsem se vytvořit n❄v❄u sérii která bude vycházet každé p❄ndělí, a bud❄u t❄ N❄vinky ze živ❄ta jménem Karolína. P❄vím vám tady ty nejlepší, nejdivnější a nejzajímavější udál❄sti minulého týdne.


P❄ndělí, Úterý, Středa se t❄h❄ m❄c neudál❄, takže začneme p❄sledním dnem v r❄ce 2❄15- čtvrtek 31.12


❄dp❄ledne jsme šli s mým psem Damiánem na pr❄cházku, jak❄ sk❄r❄ každý den, pr❄t❄že musíme sh❄dit to ván❄ční cukr❄ví ;). Šli jsme jedn❄u p❄lní cest❄u, pr❄t❄že ta vede d❄ vesnice, která je s❄učástí našeho města, vlastně k nám patří :). A na p❄li už nějací puberťáci zk❄ušeli b❄uchat petardy- n❄ rány t❄ byly strašný. P❄t❄m už jsme byli d❄ma, a k❄lem šesté hodiny večer k nám přišla teta a strejda. Chodí k nám každý r❄k, bez nich t❄ není ❄n❄. K večeri jsme měli nějaký ,,lib❄vý" mas❄, ikdyž lib❄vý je jen❄m to, když se zp❄zdí učitel, a h❄dina začne ❄ něk❄lik minut p❄zději. D❄ufám, že t❄ mas❄ nebyl❄ z t❄h❄ lib❄výho učitele, pr❄t❄že já přece nejsem kanibal :D :D :D !! N❄ ale jak❄ když byl❄ lib❄vý, tak t❄ asi byl❄ z něho !!! Mamiiiiiiiiiii c❄s mi t❄ dala za jídl❄??? Ten učitel ale nebyl ve šk❄le, říkali nám že jel na lyžák s ❄smákama..

N❄, t❄ ještě budu muset zjistit...

A p❄t❄m byly ❄slavy n❄véh❄ r❄ku !! Všude rachejtle, ❄hň❄stroje, pr❄stě paráááda.



Pátek 1.1. 2016

Jak jsme ❄dpal❄vali ty rachejtle, tak ❄d t❄h❄ jsme měli pěknej b❄rdel na zahradě. Takže jsem t❄ rán❄ musela sbírat. Fuj.

S❄b❄ta a neděle 2-3.1.

T❄ jsem byla u kamarádky doma. K❄ukali jsme se na videa na y❄utube, trsaly na známé písničky...pr❄stě dámská jízda, znáte, ne ? :)


V neděli u mě byla m❄je sestřenice, které je..5 :D. Pustila jsem jí p❄hádku a dělala jsem článek na bl❄g.

P❄t❄m jsem se připravila d❄ šk❄ly



A k❄nečně...P❄ndělí !!

Ne, že bych mil❄vala p❄ndělky, t❄ vůbec ne, ale staly se ty nejlepší věci. Rán❄ sem musela vstávat d❄ šk❄ly, n❄ fuj. Ve šk❄le byla strašná nuda, nejlepší byla asi čeština. Učili jsme se tak primitivní věc..r❄zdíl mezi k❄nkrétním a abstraktním p❄dstatným jménem...❄MG. Učitelka si ❄ nás myslí, že sme prvňáci...ach j❄ :(. Někd❄ napsal d❄ abstraktních p❄dzim...a učitelka h❄ strašně chválila, že je t❄ úpně nej nej nej a začala mlejt něc❄ ❄ t❄m, že na p❄dzim padá listí...listí...je t❄ p❄dstatné jmén❄ v jedn❄tném neb❄ mn❄žném čísle ? N❄ jasně, .......(myslím že řekla množný ale.. češtinářky se můžou vyjádřit v komentářích :D) C❄ kdybych řekla, že na p❄dzim padá LIST ?? Vám, c❄ tenhle článek čtete t❄ možná nepřipadá vtipný, ale nám v tu chvíli úplně strašně. ,,C❄ kdyby padal jen❄m jeden list, a vyhlásili by že ten jeden list spadne zro❄va u nás ? A všude jinde by byly str❄my plné listů. T❄ by byl❄, co ?

Ve škole byla jinak strašná nuda

ALE..

SNĚŽÍ !!!!!!!!!!!!!!!!! ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄


Když jsme šly ze školy, byl❄ t❄ krásný. Z ❄blohy padají malé led❄vé bíle kuličky

Ch❄dník celý zasněžený, ❄k❄lní auta taky. Nádhera



Tak the byl první díl z mé nvé série, pkd se vám líbil, můžete hdntit +, abych věděla jestli se vám t líbí, a jestli mám pokračovat. Užívejte si sněhu, ahoj !

❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄


Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Bylo to pěkný. Ale s těma vločkama se to špatně čte, asi bych to odělala.
A listí je jednotné, hromadné. smajl

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

-Kitty-(♥ We love DIY ♥)

Chilli: díky, já vím ty vločky tam trochu překážejí smajl chtěla sem nahodit trochu tematiku smajl a to listí...já si ani nepamatuju co řekla takže..je to tak nějak jedno smajl

-Kitty-To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.