Caroline's blog

6 tipů, jak se dopracuješ k hezčímu vzhledu

Ahoj !!

Přiznejme si- ikdyž nehledáme kluka nebo na ně máme ještě čas, tak se chceme alespoň trošku líbit. Dnes jsem pro vás připravila malé tipy, jak být krásná


1)To, že o své tělo bude dobře pečovat, je základem krásnějšího a zdravějšího vzhledu. Začít můžeš například tím, že celé své tělo vydrbeš žinkou nebo speciální houbičkou. Pomůžeš tak odstranit veškeré nečistoty a špínu ze své kůže, ale to není všechno! Zároveň tím pomáháš udržet tvůj imunitní systém zdravý, a také pomáhá v boji proti celulitidě. Použij takové žinky, kartáče, nebo houbičky, které jsou měkké a jemné.


2) Taky máte vždycky špajz přeplněný banány jako já ? A jestli ne, tak se u vás určitě nějaké najdou. Jako další tip použijeme banánovou masku. Popadni zralé banány, rozmačkej je na kašičku a nanes na obličej na deset minut. Poté jej omyj nejlépe vlažnou vodou. Uvidíš, že tvoje tvářička bude jako satén!


3)Možná sis všimla, že tvé zuby nejsou tak bílé, jak by sis asi přála. Hlavními příčinou žlutých zubů je káva, čaj a např. tabák, ale s tím my doufám ještě problémy nemáme ! Nejlepší je si po vypití ranního čaje vyčistit zuby. Já si vždycky ráno pusu nejdřív vypláchnu vodou, potom posnídám a zuby přicházejí na řadu až nakonec.


4)Možná sis myslela, že sluneční brýle se nosí pouze v letních dnech, což je omyl. Ať už jde o jakýkoliv styl, sluňáky ti budou slyšet i za zimního počasí, protože moderní doba určuje sluneční brýle spíše jako doplněk, než ochranu. Krásně sladí tvůj outfit a je to úžasný doplněk.


5)V  žádném případě nesmíme zapomenout na čistou pleť. Ucpané póry mohou vést ke vzniku černých teček a pupínkům. Nezapomínej si proto mýt obličej alespoň dvakrát denně. Zabráníš tak hromadění mastnoty a udržíš si svou pleť čistou a zdravou.


6)Pij, pij, pij ! Taky vám tohle máma pořád opakuje-nejste samy. Ono v tom přece něco je.Modelky vypijí až 3 litry neperlivé přírodní vody denně. To ty samozřejmě nemusíš, ale na začátek by to chtělo alespoň 2 litry, postupně se můžeš dopracovat i ke třem litrům. Horká voda má například tu výhodu, že z těla odvádí toxiny, a díky tomu je kůže zářivá a buňky jsou omlazené, nezapomínej proto hodně pít, jak teplou vodu, tak studenou.



Tohle je z dnešního článku vše, věřím, že když se budete některými tipy řídit, něco pro sebe uděláte


Ahoj, přeji krásný večer 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.