blogmaster...

Tipy na super taháky

Takže ahoj dnes je tu zase další článek ale tentokrát na jiný způsob. Píšete test, ale vůbec nic neumíte?? No tak zkuste tahák. Ale bojíte se že vás učitel prokoukne, že máte tahák?? Tak ted tu mám 4 tipy na dobrý taháky. Skoro všichni z vás používáte taháky třeba na ruku, nebo na stůl. A ted vám sem dám moje tipy. Tak jdeme na to:


1.Takže jednička je jednoduchá. Vem te si papírový kapesníček a na ten si napište to co potřebujete. A pak už stačí jen dělat, že smrkáte a obracet ten kapesník jako že jste to už posmrkali a musíte to obrátit. (samozřejně u toho obracení si přečtěte to co potřebujete)


2.Ehm takže dvojka je podobná jako jednička. Takže vem te si zase papírový kapesníček a napište do něho to co potřebujete. No a pak si dejte už jenom kapesník před sebe a přečtěte si ten tahák. (u toho čtení hrajte že si potřebujete pšiknout. A taky si pak pšikněte aby to nebylo moc nápadné.)



3.Takže trojka je spíše pro holky. Stačí si jenom v den písemky vzít výstřih. No a napište si zas tahák a vložte do podprsenky aby se to dalo přečíst.( Potom taky můžete dělat že vám je horko. Jkoby větrejte nahoře tričko nebo co máte na sobě aby to vypadalo že vám je horko. Omlouvám se nevím jak to popsat.)


4.Takže na tento tahák budete potřebovat penál.(dám foku). Podle té fotky toho penálu uvidíte průsvitnou kapsičku a v ní rozvrh. Na tu kapsičku nalepíte papírek toho co potřebujete vědět. Pak už jen stačí jen podepřít tužkou tu horní destičku s gumou na tužky.(nebojte z učitelova místa to vidět nebude ale z vašeho místa to je vidět perfektně.)

 A to je vše. Doufám že se vám článek líbil. A jestli zkusíte něco použít tak pak určitě jestli chcete tak napište jak se to povedlo.Tak ahoj.Hezký den.  BLOGERMASTER

Komentáře

VioletMartin000(Bradavice)

black panther: Ano on u někoho chodí jednou sem to takhle udělala a on pak šel prtože někdo se na něco zeptal tak sem to zaklapla. ona se ta tužka zaklapne takže to nezjistí . Ale pak už o nemůžes použíš protože by to bylo moc nápadné. Takže doporučuji zkusit něco jiného tu 1. a 2. mám vyzkoušené a jde tom. tu 4. sem taky zkoušela ale u nás učitel naštěstí nechodí.

VioletMartin000To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Asi jsem divná, ale razím heslo, že tahák by se měl používat jen ve výjimečných případech, když si učitel myslí, že jsou studenti roboti smajl
Stejně je vám to pak k ničemu. Mozek si z toho nevytrénujete a budete v háji smajl
Ale jinak článek jde smajl

Directionerka26To se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.