blogmaster...

I love Riverdale

Ahoj. Tenhle článek je jen o tom abych představila vám milovníkům Riverdale jedno video.

 Kdo má rád tým Bughead (Betty Cooper+ Jughead Jones) Tak jako já?

Tak se koukněte na toto video, je fakt skvělé.

#Riverdale#Bughead#Love


https://www.youtube.com/watch?v=YrxgveRLSfk



(Musím upozornit, že toto video vám nepůjde zpustit na youtube pokud nejste přihlášeni na youtube, protože toto video je omezeno věkem, jiank tady u mě na blogu vám to zpustit půjde. To že je video omezeno věkem neznámená, že tam jsou scény nevhodné pro děti.)


Toto video je od Ray Valentine. (Má moc hezky udělané videa, tak se určitě mrkněte na její kanál.)


Přeji hezký zbytek dne a užijte si video. (Pokud se vám bude video líbit, určitě budu moc ráda když člověka kdo toto video vytvořil podpoříte likem či odběrem.) DĚKUJI......BLOGMASTER



Ps: Omlouvám se, že byl článek takhle krátký, ale pokusím se vydat co nejdříve nějaky pořádný článek. Kdyžtak pod video napište co by jste chtěli za článek. Děkuji.

Komentáře

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Butterfly340: Však ta třetí mi přijde že je lepší než ta druhá. Nejlepší je tam ta zápletka s tou Farmou, je škoda že si to vzdala hned po prvním dílu. Poslední a předposlední díl totiž za to stojí.

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

josefa: Jo?smajl Já jsem viděla jen první díl a řekla jsem si, že už to nemá cenu. Tvůrci se pustili do něčeho, čemu evidentně moc nerozumí a začli kombinovat všechny možné seriály dohromady. První série byla dobrá, sice nic úžasného, ale šlo to. Druhá byla o něco horší, avšak pořád koukatelná. A ta třetí, no...

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.