Fancy Lady With Cocktail
Hra - Fancy Lady With Cocktail
Video se načítá
Betsy´s Crafts: Sand Painting
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Hollywood Fame 2
Hra - Hollywood Fame 2
Video se načítá
Disney College Dorm Deco
Hra - Disney College Dorm Deco
Video se načítá
Brazil World Cup Dress Up
Hra - Brazil World Cup Dress Up
Video se načítá
Chubby Hamster
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Kingdom Rush Frontiers
Hra - Kingdom Rush Frontiers
Video se načítá
Monster High Rock Band
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Top 10 za únor

Ahoj, vítám vás u dalšího článku a tento článek bude Top desítka za únor.  Právě začali troubit sirény. Právě mě to štve. Dívala jsem se, co jsem měla v článku minulém, který je zde. Zjistila jsem, že spousta věcí se nezměnila, takže by bylo asi hodně nudné psát pořád o tom samém. Abyste věděli, že jsem změnila kategorii, tak dám šipku. (teda pokud najdu, jak se šipky píší) jé...ono se to povedlo. Fixa je šikovná. 

1) NÁPOJ

Ochutnala jsem poprvé Bubble tea a dost mi chutnal. Plánuji si ho ještě jednou koupit. Jinak jsem nic zajímavého nepila. Ale vlastně ano, pila ( bohužel), ale o tom později.


2) LAK NA NEHTY

Nehty jsem si lakovala více laky, ale nejvíc mě zaujal tyrkysový lak. Konkrétně od NYC Blue sky 320. Když se podívám na google obrázky, tak vypadá daleko světlejší, ale já jsem pod ní měla růžový lak, takže vypadá takto:


3) BALZÁM NA RTY → HODINKY?!

Byla jsem už bezradná co jsem dát, tak jsem se rozhodla jsem dát moje milované hodinky. Hodinky mám už víc jak rok, ale pořád jdou tak, jak mají. Jinak jsou mi velké. (kdyby mi chtěl někdo poradit, tak víc zkrátit nejdou)


4) PARFÉM

Asi nejvíce jsem používala (i když to fakt nevím jistě) od Avonu Sensuelle a od Playboy parfém VIP. Druhý zmiňovaný má šíleně roztomilý flakon :33


5)KRÉM NA RUCE → NEJLEPŠÍ/NEJHORŠÍ ZÁŽITEK    

Nejlepší zážitek byl, když se mi poprvé podařilo vyhrát recitační soutěž. (sice "jen" třetí místo, ale i tak). Postoupila jsem dál, ale bohužel jsem onemocněla. Další věc patřící k těm horším je, že minulý rok 1.3 mi umřela babička. Týden po tom mám narozeniny.

6)PÍSNIČKA

Tady mám konečně stejnou kategorii, ale jiné věci. První oblíbená byla od ADELE Skyfall, pak jsem si stáhla od Slzy Lhůtu záruční (musím dodat, že Slzu jinak neposlouchám, jiné písničky se mi nelíbí/ ehm..teď jsem urazila Slzofanynky, no nic/) A potom jsem díky referátu do hudebky oblíbila písničku Sam Smith Writing´s on the wall. (díky tomu referátu také nesnáším ulož. to a word, jestli to někdo chce vědět proč, tak ať napíše do komentářů). Ne, neplatí mi za to propagaci na nějakých stránkách James Bond písničky. /Kdyby jsi to sem nepsala, tak to nikoho nenapadne/ Myslíš, že všichni čtenáři jsou tak blbý?/ Ty žádný čtenáře nemáš/ Jak neobvyklé/ 




7)FILM →SERIÁL

Vzhledem k tomu, že se moc na televizi nedívám a nějaké stanice nám nefungují (nebo čtverečkují) tak se dívám (ze seriálů) jen na Přístav.


8) KRYT NA TELEFON →APLIKACE

O aplikacích v mém telefonu jsem už dělala celý článek, možno přečíst zde. Nejoblíbenější je rozhodně CocoPPa, protože díky ní můžu mít v telefonu cute ikonky.


9)OBLEČENÍ

U oblečení bylo težké vybrat jednu věc, ale vybrala jsem opět džíny z FF (Tesco) o kterých jsem psala minule, košili z HM (tu neseženete, protože už ji mám dlouho) a tričko z jednoho obchodu, který už zrušili a navíc je to taky dlouho. Nesmím také zapomenout na bundičku z Hm. Tentokrát doplněno fotkami. o.O

Bunda je velikosti 40 (dámské)...jestli tak vypadá si domyslete sami......

Tohle je velikost 14-15 let a tady to odpovídá. Já je mám ještě stažený.


U košile velikost 170 také odpovídá, mně je trošku větší, tričko také odpovídá.

10)JÍDLO

U jídla mě nic zajímavé nenapadá, ale měla jsem čokoládu Schogetten Black and White a byla skvělá. Já ji sehnala u místních Vietnamců, takže nevím, kde dál ji budou mít.


*10) ČAJ

Opět jsem byla nemocná a koupila jsem si čajíček od Pickwick Herbalis. Chutná jako když přijdete do obchodu se svíčkami a různými bylinkovými věcmi, který za chvíli nebude existovat. Až vám začne čaj opravdu štvát, tak vás bude pronásledovávat všude. Uvidíte ho v každém letáku. (bohužel vím z vlastní zkušenosti).


Mimochodem ta šipka se píše Alt+2+6. Doufám, že se vám článek líbil. Do komentářů určitě napiště nějaké vaše "únorové objevy".

Mějte se hezky..ahoj.





Komentáře

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

Venus McFlitrape: Jj, musela..Mám 14-15 let. smajl Ale jinak jsou super, moc se nevytahovali. Proč to píšu v minulém čase, když je pořád mám? Jsem ráda, že nejsou moc dlouhé, protože s mými asi 164 cm se džíny, které by mi byli na šířku i délku se špatně schánějí. (nějak tlustá nejsem, ale někteří to šijí na panenky). smajl

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.