Match Match Baby
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Top 10 za březen- Je toho vlastně 10?!

Hello,

my dear I´m back with new artickle. This artickle is Top ten March. Why I´m writing English? Becauste I ♥ English and we wrote test. Heh, test i don´t love. My English isn´t perfekt. Please excuse me.

Právě jste si mohli přečíst úvod v angličtině, protože mám jaksi náladu mluvit anglicky. Zbytek článku bych asi mohla psát v češtině, že? Pravda! Také bych mohla říct, proč nevycházeli články./Fixo, tím se nemusíš trápit, všichni byli rádi, že články nebyli./ 

Musím přiznat, že tento měsíc jsem vůbec nevěděla co psát, protože když si něco oblíbím, nebo mám ráda, tak to používám delší dobu apod. Takže pokud vás zajímají oblíbenci za leden a únor, klikněte na měsíc a článek by se Vám měl zobrazit. Tentokrát to nebude seřazeno jako v předchozím článku, ale prostě nějak random.

1) Nehty

Vzhledem k tomu, že nehty si asi rok lakuji prakticky pořád, tak zde asi nikdy nebude problém. Tento měsíc mě nejvíce bavili nehty modro-stříbrné, posílala jsem i do síně slávy. Pokud byste chtěli vědět jak jsem nehty udělala, napište do komentářu a já napíši nehtový článek.


2)Kartáč na vlasy

Vlasy mám vcelku dlouhé, takže mám občas problém s rozčesáním. Ne však s Tangle Teezerem! (jak se to skloňuje netuším). Vlasy češe hezky, i když.....Plánuji článek celý o vlasech. (takže se roku 201895 /to už nebudete žít? Jaká škoda/ těšte na článek). Jediné mínus kartáče je to, že mi občas spadne z rukou a křápne na nohu.


3) Parfém

K tomuhle musím napsat trošku menší story. Určitě každý z nás někdy viděl reklamu na parfém La vie est belle od Lancome, kde hlavní roli hrála Julia Roberts. Mě šíleně zajímalo, jak tyto parfémy voní a bydlím ve městě, kde je jen Fann parfumerie. Jednou jsme jeli do Vaňkovky (Brno) a tam je Douglas. A poprvé jsem tam zavítala pro suchý šampon (článek o vlasech). Tam jsem tedy parfém ovoněla a hlavně verze (nevím jak jinak vhodněji napsat) floral voní úplně úžasně. Bohužel doma ji nemám, protože přeci jen parfém stojí přes 1000,-. Samozřejmě, že tento parfém mě začal pronásledovat.(byla jsem v místní obchodě a tam byla paní, která úplně stejně voněla)

Tady je ta reklama (která se mi moc líbí)



4) Písnička

Jak vidím, tak mám vcelku ráda Adele. Teď mám nejvíc ráda song Hello, snad každý ho zná. Teď na začátku dubna jsem si ji neustále pouštěla a samozřejmě, že mě tato písnička začala taky pronásledovat. V sobotu jsem se totiž dívala na konec České miss a hlavní a nejprestižnější přehlídka s nádhernými šaty od Blanky Matragi byla doprovázena právě písní Hello.



#PronásledovaníAreForever

5) Filmy, seriály, dokumenty

Když to tak vezmu, tak na TV se moc nedívám a když už ano, tak na něco o čem jsem psala. Nějakou náhodou jsem si vzpomněla " nato jak tam byl ten kouzelník, který prozrazoval triky". Jako hodně malá jsem to občas viděla na Čt, vy mladší si to asi ani nepamatujete. Teď jsem našla tento cyklus (Magie kouzla zbavená) na youtube a na pár dílů podívala.

Taky jsem se dívala na vcelku nový krimiseriál televize Prima VIP vraždy.



Kouzelník se jmenuje Val Valentino.

6) Oblečení

Konečně začalo být venku teplo, vytáhla jsem jarní oblečení.......Začala jsem nosit svoje milované legíny+šaty, legíny+delší trička....Navíc černé legíny dělají postavu opticky štíhlejší. (zase musíte nosit delší "vršky", pokud chcete článek o kombinování legín, tak mi napište). Ale protože jsem člověk, kterému je pořád zima, tak nosím lehkou, péřovou bundu, která byla někdy koupená v Benetonu. Já ji koupila v secondhandu Unimoda (kterou už vcelku dávno u nás zrušili) za 120Kč už asi před 3 lety. Na péřovou bundu je to skvělá cena. Nutno dodat, že bunda pořád drží, často se pere (bez přípravků na peří a doma) a pořád drží. K tomu se dá říct jediné: Beneton má velmi kvalitní oblečení. Další vcelku zajímavá věc je ta, že bunda je velikosti 146 na 10 let a já mám 14 a je mi sice trošku kratší, ale pořád se do ní vlezu. 

#TheBestJacketForever

Tohle jsou šaty z New Yorker, který moc ráda nemám, ale tyhle původně byli z něj a já je mám ze second handu. Se "sekáčem" nemám vůbec žádný problém, ale taky nemám problém mít nějaké oblečení dražší.

Jinak kdyby Vás zajímalo jaká je to velikost, tak je to velikost 36. ♥

7) Videobloger/ka

U mě vždy vítězí Petralovelyhair, kterou moje rodina moc ráda nemá, ale co nadělám. Hlavní jí kritizují zato, že dostává věci zadarmo apod. Ano, to je pravda, ale tohle dostavá spousta blogerů a nejen ona. Peťa nedávno byla v Paříži s L´Orealem, takže se můžete kouknout na vlog.


8) Jídlo

Právě jsem začala hodně jíst jablka, táta je většinou dováží když učí, takže ani nevím v podstavě odkud jsou. Pokud někdo bydlí někde jako já, tak to můžu zjistit, ale jinak je vám to na dvě věci. Ale jsou mod dobrá. ☺


9) Řasenka

Řasenka je jediná věc z kosmetiky, kterou používám pravidelně. Na moje řasy je úplně skvělá řasenka od Miss sporty. Mně řasy nádherně natočí, dodá objem a prodlouží. Budiž pravdou, že já mám vcelku dlouhé a husté řasy. :33 Podle obrázků si myslím,že vyhovuje více lidem.


10) Obuv

Dne 2.4 jsem si poprvé tento rok vzala na nohy (na co také jiného) balerínky z CCC. Ty už mám druhý rok, kupovala jsem je ve výprodeji, takže teď už neseženete. Přiznávám, že úplně poholné boty to nejsou, ale vypadají úžasně, takže přežiji i jejich nepohodlnost. Pro krásu se musí trpět.

Heh, zase mám na noze modřinu, ale to mám snad pořád, protože mně stačí se do nečeho ťuknout a už mám modřinu. Ale když se pořádně bouchnu tak nic.-,-

This is the end.

Byla bych moc ráda pokud napíše v komentářích, jestli chcete článek:

♥Nail art tutoriály od fixy

♥Jak kombinovat legíny

Mějte se hezky a Hello.






Komentáře

niki.niki9VIP(Jsme N.E.J.)

Tangle teezer mám taky a taky mi občas spadne.Někdy na nohu, někdy jenom na zem.Zatím jsem s ním naštěstí nic nerozbila.Češe se s ním fakt dobře.

niki.niki9To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

okurečekVIP(Píšeme povídky a příběhy)

Čauky, Tangle Teezer mám taky doma (světle růžovo-modrej a ten na obrázku má moje ségra), a je super! Jinak zrovna dneska mi ve škole spadl na zem a povídala jsem, jak to dělá nepříjemný zvuk. smajl
Jinak se ti ty nehty povedly, já si sama nedokážu pomalu je ani nalakovat. smajl

okurečekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

okureček: Každou sobotu v 20:00 vysílá dvojka.(alespoň ty starší, ale uvidíme kam se dopracují/mám takový dojem, že koupila práva a teď to budou vysílat pořád/) smajl Ale Spectre jsem neviděla (jen thailery) a Skyfall jenom kousek, to už je na mě moc akční, protože tam jsou vidět úžasné filmové triky, ale od reality je to čím dál víc daleko. (což by i ten první z roku 1962, ale i tak.) smajl Ale co se dokáže všechno natočit a udělat a jak dokáží řídit auto je úžasné. smajl A někdy i speciální výmysly na který nezapomenu. smajl

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.