Uphill Rush 4 Girl
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Papa's Taco Mia!
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Tudor Fashion
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Horse Farm Assistant
Hra - Horse Farm Assistant
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Summer 2016 - Letní nezbytnosti

Ahoj!

Vítám vás tu po delší době zpět. Vzhledem k tomu, že léto je v plné proudu, spousta z vás již byla nebo se chystá na dovolenou, nebo si jednoduše užívají nádherného počasí (které u nás není, ale musíte uznat, že napsat hnusného počasí by nevypadalo tak pěkně :33). A proto se z nějakého záhadného důvodu rozhodla fixa napsat další článek, který je překvapivě o létě./chtěla bych mít tvoje fakt originální nápady/.


Je zajímavé při tomto článku poslouchat Let it go...


To jste nikdy neviděli sněhuláka na pláži?

Opalovací krém, mléko, olej a všechny další konzistence

Tento bod je takový naprosto obecný....A já na něj úplně kašlu. Vzhledem k tomu, že se skoro vůbec nespálím od sluníčka, tak to považuji za zbytečnost. Údajně by se měly měnit každé léto. Dobře, dobře...pryč od tak nudné věci a přesuneme se k další nudné věci. Jéj

Výrazné laky na nehty

Čeka by někdo, kdo mě aspoň trošku zná, že bych tento bod vynechala? I když je pravda, že já právě 2. listopadu bych klidně nosila neonově žlutý lak. A proč ne?

Podle mě se na léto hodí všechny výrazné barvičky! Já obecně výrazné nehty miluji a je mi úplně jedno, že se někdo na ně divně dívá a ještě řekne, že tak mladá si nemám lakovat nehty. Každopádně k této věci se chci vyjádřit v nehtovém članku, který chci také udělat, ale jak mě znáte, tak.....


Na těchto nehtech nic nepokazíte. Žádné čáry, přesnost.. To je ale přesně to, co by mě na těchto nehtech štvalo. Já musím mít všechno přesné a v tomto to prostě nejde.


Úplně evokují pláž, na které jsem nikdy nebyla...


Tento návod jsem už někde ukazovala a ukáži ještě jednou! Prostě boží!

Plavky

Co se týče této, pro někoho naprosto nezbytné věci, tak pro mě je to naprostá zbytečnost. To, že jsem velký antitalent jsem psala několikrát, to že neumím plavat ještě ne. Prostě taková 13. komnata. Pokud by někoho zajímal i o tomto článek, tak ať napíše.

Plavky doma mám, ale jen z Gatu, když měli jeden díl za 48 Kč, tak symbolicky. Ale kdybych plavky fakt užila, tak by mě šíleně bavil výběr plavek!


Sluneční brýle

Naprosto nudná věc, kterou každý má. Dá se na ni vymyslet spousta dekorací a dají se sehnat u skoro každých "vietnamců". Já je kupuji jedině tam, protože brýle pořád ztrácím.

Musím říct, že s brýlemi se cítím daleko lépe, protože v nich lépe vypadám a prostě se sama sobě více líbím.


Tak tyhle se mi zrovna nelíbí, ale dobře...

Tetovačky

V létě se mi taky moc líbí smývatelné tetovačky. Možná pro někoho blbost, ale mně se prostě ozdoba na pár dnů líbí.


Sándaly, nazouváky

Obecně v létě miluji otevřené, pohodlné boty. Naprosto zbožnuji boty od značky Rieker. Uznávám, že jejich pořizovací cena je dražší, ale pokud boty nosíte už třetí rok a pořád jsou ve skoro výborném stavu, tak se to vyplatí.


Boty mám přesně v tomto střihu, akorát jiné barvě a jak jsou v botech výřezy, tak je pak máte "vypálené" na nohách. Pokud pak jdete v botech na podpatku, tak to vypadá zvláštně. (a ano, chodím v botech na podpatku)

Upřímně jsem si myslela, že se toho dá vymyslet spousta, ale ono tak jednoduché není...

Letní oblečení

Jako nezbytnost číslo jedna považuji šaty všech veselých barev a střihů. Šaty nosím skoro pořád a v létě úplně pořád! :D Spolužačky to nechápou, já zase nechápu jejich šorky.....

Přidám také videa některých blogerek:


Opalováky, opálováky...


Vím, že tohle není nezbytnost, ale je to věc, kterou na létu zbožňuji.....

Večery. Sedět večer na balkoně, poslouchat ten klid. Podle mě je v létě večer ve vzduchu cítit taková šíleně uklidňující vůně. Slyším také nějakou hudbu, které se ozývá z velodromu, stadionu, náměstí a prostě odevšud (jak se toto slovo píše fakt nevím). Také cítím jak lidé grilují, je slyšet jejich hlasy, smích. Možná vám to přijde jako "naprosto mimo", ale pro mě je to naprosto uklidňující věc, která mě dělá šťastnou.


Proč nemám z balkonu takový výhled?

To by nebyla fixa, kdyby si nevzpomněla na něco ještě po oficiálním konci.

Sestřih vlasů

S létem jsem se taky rozhodla sestříhnout vlasy, poprvé u kadeřnice. Měla jsem z toho neuvěřitelnou hrůzu, ale nakonec zbytečně. Jsem ráda, že konečně mám nějak pěkně vypadající vlasy.

Tak nějak mám potřebu se omluvit za to, že článek je krátký. Ale když vidím články jiných "kolegyň", tak je to asi úplně jedno.

Byla bych moc ráda, kdybyste mi do komentářů napsali, zdali byste měli zájem o nějaký článek o věcech, které se mi nedaří, jak s nimi žít apod. Také bych byla ráda, kdyby jste napsali, jak rádi trávíte léto vy.

Mějte co nejkrásněji a ahoj!




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.