Lovely Chinese Girl
Hra - Lovely Chinese Girl
Video se načítá
Kiss My Dream Boy
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Lady Mommy Goes Shopping
Hra - Lady Mommy Goes Shopping
Video se načítá
Plumet
Hra - Plumet
Video se načítá
Horse Jumping 2
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
Blueprint 3D - Hard
Hra - Blueprint 3D - Hard
Video se načítá
Robot Unicorn Attack 2
Hra - Robot Unicorn Attack 2
Video se načítá
Papa Hotdoggeria
Hra - Papa Hotdoggeria
Video se načítá
Violetta Tomas And Leon Puzzle
Hra - Violetta Tomas And Leon Puzzle
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Fixa doporučuje #1- Wallpaper

Ahoj,

vítám Vás u nové série na mém blogu. V této sérii budu doporučovat věci, které se mi líbí, používám a vyhovují mi. (pravda je, že článek o aplikacích by se dal doporučovacím článkem také nazvat).

Pro dnešní "první" doporučování jsem vybrala wallpapers. Pokud mi napíšete, že tento článek mi nedal skoro žádnou práci, tak budete mít 100% pravdu. Na druhou stranu na spoustě blogů najdete typy na profilovky a to je v podstatě věci úplně to samé.

Miluji ohňostroje! Teda pokud není 29.12 a já nejdu cca v 18:00 se smetím a neleknu se. Dost mě taky štve, když vám před domem odpalují práskající kuličky. Můžu tím ohrozit kolemjdoucí (což si ti, kteří to pouštějí vůbec neuvědomují) a za druhé to asi všechny nebaví poslouchat. Zvláštně ne 23.12.

Snad úplně nejvíc miluji galaxy. Sama bych chtěla někdy sedět na balkoně, vzhlédnout k nebi a vidět tento "obrázek". Mno, sice se to nikdy nestane, ale sny jsou různé. Kdyby bylo 1.4, tak napíši co se mi zdálo s tématem galaxy, ale radši nic.......

Ano, navštívit Paříž a vidět Eiffelovku je hodně neoriginální, ale stejně bych ji vidět chtěla. Nejvíc se mi líbí wallpapery upravené.(tato věta zněla vcelku zajímavě....)

Btw. všimli jste si, že dříve jsem psala text nad a teď píšu pod?!

Toto cestovatelské přání se taky řadí mezi suprově neoriginální, ale i tak bych se ráda do Londýna zajela (spíš zaletěla) podívat.

I když nejsem moc velký milovník procházek přírodou, takovou procházku bych neodmítla. Ale teda nevím, kde by se mi naskytl tento nádherný pohled. (myslím, že počítačové úpravy zde jsou aktuální)

Kdo by nemiloval cupcakes? Klidně bych si dovedla představit, že jak někde v LA si taky otevřu výrobu a bude mít taky takový úspěch. :D

Tohle nevím do jaké kategorie wallpaperů bych měla zařadit, ale prostě DREAMS...áááá..já šíleně miluji tyhle pastelové barvy a takové motivy.

#NejsemNormaní

Tohle jsem našla jen v rámci reklamu na parfém, takže toho moc není, ale Eiffelovka ve tmě a ještě s třpytivým nápisem vypadá suprově.

Přesně tento obrázek jsem si poslední dobou zamilovala a mám ho daný také jako wallpaper na telefonu.Mohla bych si někdy nějakou orchidej pořídit domů......

Tohle je jako bonus.....Já nevím proč, ale šíleně se mi líbí tyhle "kávičky" (i když přesně na toto slovo mám alergii) ze Starbucksu...Jsou šíleně populární po celém světě...Mně se NElíbí, protože jsou šíleně slavné a apod., ale líbí se mi jejich obal a styl servírování.

#NoNormal

Zde jsem se rozhodla článek ukončit, protože brzo bych skončila u nějakých exkrementů. Pokud se Vám nějaký wallpaper líbil, tak mi napište do komentářů, a nebo mi napište, jaká pozadí máte rádi vy.

Ahoj.....

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.