Blog o všem možném

Fakta z dětství

Ahoj všichni,

vítám vás u dalšího článku. Dneska jsem si připravila pro vás fakty o mně, ale z dětství. Tím dětsvím myslím období řekněme 3-9 let, kdy jsem jaksi měla trošičku hodně jiné myšlení a když to teď někomu řeknu nebo napíšu, tak to zní vtipně.

1) Nechápala jsem, jak se prodávají domy, byty, garáže...Já znala prodej jen jako zaplatím a dostanu to do ruky. Mozeček mi nebral, že se prostě ten dům neodlepí od země a nedonese někam jinam. Člověk se hold do něj musí přestěhovat.

#UžJakoMaláJsemNesnášelaStěhování

2) Bála jsem se všeho možného. Pávů, koček, blesku......

#ToSeBojímPořád

3) Když si někdo četl letáky, musela jsem si já "číst" taky. A také mi musel někdo předčítat z letáků. Např. Tady je mouka, cukr.......

#ZLáskyKeKauflandu

4) Poslepu jsem poznala barvu dudlíku.

#ToSeHodíVždycky

5) Už v roce jsem chtěla řízek.

6) Naučila jsem se velmi pozdě chodit.

7) Naprosto jsem milovala hraní na obchod. Já měla pokladny, váhy, pytlíky, krabičky s věcmi, regálky....A víte co byl největší problém celého "obchodu"? Ty dětské pokladny mají mají šuplík na peníze.

#NejvětšíProblémNaSvětě

8) V máminých starých nazouvacích na doma jsem si připadala neuvěřitelně důležitě.

9) Nechodila jsem do školky.

10) Sbírala jsem Filly koníčky. Ještě někde jich mám doma asi 60.

11) S plyšáčky jsem si hrála na školu. Většinou jsem od nich vybírala "penízky" (placení různých akcí; divadla, kina, šk. výlety)

12) V pěti letech jsem popsala celou A5 knížku (takové ty "poznámkové knihy"). Moje písmo se ovšem skládalo jen z nějakých klikyháků a občas jsem i vlepila obrázek z novin.

#BylToSvětovýBestseller

13) Myslela jsem si, že když se schovám pod peřinu, tak mě nikdo nenajde.

#TroškuDivnáMyšlenka

14) Ovazovala jsem různě provázky po bytě a posílala po nich různé věci. Obecně jsem vymýšlela různé "důmyslné technologie". Třeba například se mi podařil přivázat provázek mezi držadlo od trouby a nohu od stolu a po tom jsem posílala nějakou misku s uchama a když jsem zatáhla za provázek, tak se hýbala.

15) Také mě bavilo provázet jako na zámku. Ovšem provázela jsem po bytě.

#ZdeVidíteWCSToaletnímPapírem

16) Z babiččina šícího stroje jsme si udělala okýnko na poště. A vyplňovala složenky. Málem bych zapomněla: "vyplňovala".

17) Nenaučila jsem se šlapat na trojkolce. Až jsem se naučila, tak mi byla malá a používala jsem ji jako kolo od pošťačky. Samozřejmě jsem rozdávala různé katalogy, dopisy apod.

18) Také jsem si šíleně ráda hrála na naše sousedky.

#KeepCalmAndNoComent

19) Uměla jsem velmi brzo mluvit.

20) Šíleně se mi líbily katalogy s kancelářskými potřebami.

Doufám, že se vám tento článek s fakty líbil. Také doufám, že si o mně nebudete myslet, že jsem úplný magor. Byla bych ráda, kdybyste mi vy do komentářů napsali co jste jako malé dělali.

Mějte se hezky....ahoj

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.