Kids Sweet Chocolates
Hra - Kids Sweet Chocolates
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Anna Frozen Real Haircuts
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Idiot test - zábavný test
Hra - Idiot test - zábavný test
Video se načítá
Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Pony Game
Hra - Pony Game
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Horseland Dress Up
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
My Little Pony Dress Up
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Věci, které mě štvou a vadí

Ahoj!

Vítám vás u dalšího článku. Všechny bytosti, které si myslely, že jsem s blogováním skončila, tak jsou na omylu. Já jsem tak zlá, co? Ano, články moc nejsou, ale já bohužel nemám vůbec čas.....

Dneska jsem se rozhodla napsat článek o tom, co mě štve. Určitě každého štve něco jiného, ale možná /právě běží na TV Nova reklma na Always/se v něčem shodneme. Každopádně sem nenapíši všechno, protože si asi na vše nevzpomenu. Navíc něco vás naštve jen tak "nahodile" a není to věc, která vás rozčiluje pravidelně.

1) Komentáře v tělocviku

Tahle věc mě štve naprosto neuvěřitelně. To, že jsem v tělocviku nejhorší z celé skupinu je samozřejmě bezpochyby pravda....v jiných předmětech jsem ale zase na příčkách nejlepší. (neberte to jako chlubení, ale je to tak)Na tom by nic špatného vůbec nebylo.....ale...Je tu ale: Něco děláme v tělocviku a mně se to prostě nepovede. Pak se vrátím za spolužačkami /při pozorování Kriminálky Anděl neumím napsat spolužačkami(psala jsem to slovo asi 15x)/ a ty mi řeknou: "Ježiši, vždyť je to úplně jednoduché, jenom něco uděláš....Kdybych ale já někomu řekla v češtině, když někdo napíše "vydím" a řekla přesně tohle: "Vždyť je to úplně jednoduché, jsou to jen vyjmenovaná slova." Tohle řeknu a uslyším reakci: "Ježiši s češtinou na mě nechoď, každej češtinu neumí jako ty". Ale to, že každý neumí tělocvik jako vy, nikoho nenapadá.....já nikdy nemám potřebu komentovat jejich "úspěchy" v jiných předmětech.....umět tělocvik všichni berou za samozřejmost...bohužel pro mě

Já bych taky ráda uměla nějak obstojně tělocvik. Díky tomu, že neumím tělocvik nemůžu jít na střední škola pedagogickou a jít učit do školky.

2) Lidem je všechno jedno

Tato věc se také týká školy. Jde o to, že když se musíme učit slovíčka (mezi lidmi neoblíbená věc) tak pořád říkají: "Na co mi bude angličtina? Do Anglie nikdy nepojedu!" Pak si člověk něco objedná z aliexpressu a všichni se ptají, jak jsem to objednala a řeknou, že jim dělá problém angličtina. Heh...a na co potřebujete angličtinu???

3) Pejskaři

Tohle téma je obecně velmi diskutované a je na všechny tyto věci spousta názorů.

Mě nejvíce štve to, že někdy za mnou přiběhne nějaký pes a lidi začnou kecat, že ten jejich pes nikoho nepokouše a že se nemám bát. Když tohle slyším, tak mám sto chutí vždycky ty lidi střelit...Jak mohou vědět, jak ten jejich pes zareaguje na mne? Navíc se velmi lehce řekne něčeho se nebojte, když máte prostě z těchto zvířat strach.

4) Řvoucí matky

Většina lidí si spíš stěžuje na řvoucí děti, ale ty mně vůbec nevadí. Mně vadí, když na malé děti, řvou matky a ještě k tomu sprostě. Vždy se to dá dětem (hlavně malým vysvětlit slušně a bez řvaní, díky tomu, že jsem strávila den ve školce, tak vím jak a na co děti reagují).

Taky máte pocit, že na Nově je vždycky delší reklama než ten pořad?

5) Hateři

Neuvěřitelně mě štve, když někdo píše komentáře beze smyslu, jsou sprosté a urážlivé a nikdo z si z takové "kritiky" nic nevezme. Samozřejmě, že konstruktivní kritika je něco úplně jiného. Tyhle komentáře se objevují pod různými videi nebo články. Obecně si myslím, že lidé by to nikdy neřekli lidem do očí a nevím proč musí ze sebe "dělat drsňáky", když napíší nějaký hnusný komentář.

6) Zákon schválností

Určitě to každý z vás někdy zažil...klasický zákon schválnosti. Na zákoně schválnosti mě nejvíce štve, když např. si vezmu deštník a neprší a naopak. Tohle je naprostá klasika...taky mě štve, když mámě řeknu, že jsem si vzala sluchátka, takže ji neuslyším. Celou dobu, co jsem na sobě sluchátka neměla, tak neřekla ani slovo, ale když je mám na sobě, tak pořád mluví.....

Přišla jsem na šest věcí, které mě vytáčí a určitě bych jich našla i více, ale to by pak byl článek nekonečný a nikoho by nebavil.

Děkuji televizi Nova za poskytnutí "kulisy" k psaní článku. (ano, píši články a dívám se na televizi, protože se skoro vůbec nemusím dívat na písmena, protože jsem se už naučila kde jaká písmena jsou). Děkuji taky všem lidem, kteří mě při psaní článku rušili.

Děkuji moc za všechny komentáře, plusy a sledování blogu. Přeji vám vše příjemné prázdiny. Na shledanou

Komentáře

lucka874VIP(Girl´s Dream)

Hah. Ten tělocvik máme stejný. Já dostala trojku za to, že neumím kotrmelec , ale prý je to o dva stupně lepší, proto, že jsem se marně snažila. smajl Naštěstí, náš tělocvikář byl docela fajn, takže jsem žádné příšerné známky neměla.
Jinak, psy úplně miluji, ale chápu, že je nemáš ráda a bojíš se jich. smajl

lucka874To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

lucka874: Já někdy ve druhé a třetí třídě měla v žákovské neudělá a v šestce jsem dostala 5 a za sestavičku 4. smajl Já mám tady z toho známkování tělocviku srandu. Ti učitelé si asi myslí, že tím , že mi dají špatné známky tak já budu lepší.hahaha smajl
Mně se třeba někteří psi líbí, ale nedokážu se přenést přes ten strach. Hlavně mám strach z rotvajlerů a těchto plemen, protože jsem viděla, jak někoho pokousali.

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Spectra38VIP

Tohle všechno mě taky štve, hlavně ten tělocvik. Jsem nejhorší a všichni na mě volají: vždyt to bylo jednoduchý! To se musíš jenom........
smajl
Pravdivý článek! smajl

Spectra38To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.