Snowflake Pony
Hra - Snowflake Pony
Video se načítá
AlienDash
Hra - AlienDash
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Videonávody na krásné obrázky

Ahoj, vítám vás u dalšího článku. Dnes jsem vám chtěla ukázet pár tipů na obrázky. Sama musím řici (ehm..napsat), že malování obrázků mě baví, ale občas (pořád) to nevypadá tak, jak jsi přeji. Tímto článkem si vzpomínám na moje kreslení v první třídě, kdy jsem nevěděla že existuje tuš, předkreslovala voskovkou.....Je zajímavé si srovnat obrázek, který jsem kreslila v první třídě a nějaký, který jsem kreslila v osmé třídě.

Makaronky
Sice nevím jak chutnají, ale moc se mi líbí jejich vzhled. :33 Opravdu to vypadá 3D, no ovšem v podání autora. Vypadá to jednoduše, ale už vidím jak by to u mě dopadlo.


Chanel, Mac
Myslím, že tohle bych nějak zvládnout mohla. Ale ty rtěnky má slečna nakřivo :33. Možná by se vám mohli hodit ty růže.

Chanel logo do 10:43

Mac rteňky od 10:44 do 14:58

Chanel parfém od 14:59 dokonce


Galaxy diamant
Toto DIY asi znáte, ale i tak jsem ho sem dala. :33 (proč pořád píšeu tyhle :33 smajlíky?!) Bylo by úžasné, kdyby se nějak našel opravdový galaxy diamant. :-O Tohle jsem mohla dát do článku DIY Galaxy, že? No, to už je jedno. Jinak bych doporučovala použít plátno, protože když nalepíte na papír izolepu a pak odtrhnete, tak to asi dobře nedopadne.


Galaxy forest
Na tomto místě bych se chtěla nacházet. ♥ Bohužel tohle video trvá přes hodinu, takže to je trošku zdlouhavé. Teď se té paní omlouvám, ale šíleně mě tam štve, hlavně ten její kloubouk.(jinak video jsem celé neviděla)


Zasněžené stromy
Zima končí a ona jsem dá zimní obrázek? Ano, protože jsem unešena těmi stromy. Btw. ten štětec se používá i na nehty. Tento obrázek bych brala jako pohlednici. (samozřejmě na Vánoce)


Fialový park
Zajímavý název.....protože jsem si pořádně nepřečetla název videa, tak jsem se hodně divila, čím to paní začíná.



Upřímně bych byla, kdyby se mi povedlo aspoň v černé variantě.


Sakura
Tento strom jsme měli na parkovišti a bohužel ho pokáceli. Vypadá to vcelku jednoduše, ale při mé šikovnosti.


Další dvě videa jsem dala jen tak a s obdivem jsem je sledovala......U prvního videa bych nezvládla ani nakreslit portrét a to druhé vypadá úplně 3D. :-O


Závěrem musím dodat, že obdivuji všechny lidi, kteří tyhle obrázky dokázali nakreslit. Sama bych chtěla něco vyzkoušet a zkusím vám to pak ukázat. Doufám, že se toho nepolekáte.

Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a plusy.

Mějte se hezky a ahoj.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.