White Christmas Night
Hra - White Christmas Night
Video se načítá
 

Blog o koních aneb já =D

Jak vyrobit vánoční dárky zadarmo!

Ananas!


Pokud nemáte ještě nakoupené dárky (jako já, kupuji je až na poslední chvíli) a nevíte, co jim zabalit pod stromeček, mám tady pro vás pár tipů na vánoční dárky, které si můžete vytvořit z domácích potřeb.


1) Obrázek, portrét

První tip na dárek, který můžete doma hned teď vyrobit, je nakreslit ho. Někdy ty obrázky nemusí být až tak extra složité (teda pro ty, kteří malovat, já to například neumím). Například pokud má vaše kamarádka ráda Eda Sheerana, zkuste ho namalovat. Nebo pokud má vaše mladší sestřička ráda nějaké zvíře nebo seriál nebo já už nevím, tak to zkuste namalovat.


2) Čaje

Pro ty, kteří neumí kreslit (jako já), ti můžou pro své maminky, tety, babičky, atd. vyrobit tohle. 

Vezmete její oblíbený čaj (pytlíček) a přetvořte ho do tvaru srdce. Tužkou si načrtni srdíčko (na tom pytlíčku a zašij (na celém obvodu toho srdce). Jenom si to nenačrtávejte fixou, ta je jedovatá. Potom už jenom srdíčka naskládej do  krabičky, kterou můžeš tak zabalit do vánočního papíru.


3)Sklenice

Tady potřebuješ jen zavařovací sklenici, barevné papírky a něco na psaní. Když to budeš chtít dát třeba kamarádce nebo sestře můžeš tam např. napsat ,,Co mám na tobě ráda" a přilepit na sklenici. A teď na ty zbylé papírky napiš, co máš na ní ráda, nebo např. společné zážitky na které ráda vzpomínáš. Papírky potom slož a vhoď do sklenice.


4)Obálky

Na toto potřebuješ jen pár obálek, papírů a fixu. Nadepiš každou obálku se slovy ,,Otevři, když" a o něco níže soplň větou, kterou se chceš zaobírat. Např. Otevři, když budeš chtít vědět, jak moc tě miluju atd. A teď nezapomeň na dopis, který vždy do obálky vložíš.

                                            

5)Schránka

Budeme potřebovat krabičku od sirek, papír a fixy. Z papíru si vyrobíme obálku tak velkou, aby se vešla do krabičky od sirek. Z papíru si také vystřihneme malý papírek s nápisem ,,miluji tě" , který půjde do té obálky. Navrh krabičky si nalepíme obrázek s textem, že mu přišel dopis, popř. nakreslíme ještě k textu obrázek schránky. Dovnitř už jen vlož obálku se vzkazem a máš HOTOVO! :-)


Já doufám, že tipy alespoň trošku pomohly.

A nezapomeňte mi schválně napsat do komentářů, kdo už má nakoupené dárky:-)


Uvidíme se u dalšího článku, ahoj!

                            



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.