Ponies in the City
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Fantasy Couple Creator
Hra - Fantasy Couple Creator
Video se načítá
Pregnant Angela Food Shopping
Hra - Pregnant Angela Food Shopping
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 4
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
 

Blog o koních aneb já =D

Cesta za snem díl 4.

Prominte mi že jsem tak dlouho nepsala další díl ale byly Vánoce a měla jsem toho hodně.( jen tak pro menší

info)


Ashley pořádně neviděla, protože měla oči zastřené slzami radostí. Nadějě má synka! pomyslela si s úžasem. Nezáleželo jí na tom, jestli to je hřebeček nebo kobylka, hlavně aby bylo hříbě zdravé. Slyšela nadšené a obdivné vzdychání všech, kdo stáli u boxu. ,,Krasavec" řekl Bill Parks. ,,Kluk jako buk." Ashley věděla, že by na hříbě neměla sahat dřív, než si ho Naděje očichá a olíže ho dočista. Brzy na to si pod sebou kobylka srovnala nohy, pyšně se otočila a dotkla se čenichem svého synka. S tichým pobrukováním začala hříběti olizovat srst. Pro matku i mládě to byla tak významná a důvěrná chvíle, že Ashley radši vstala a ustoupila dozadu, aby jim dopřála soukromí.

Také pan Griffen (táta) si je bedlivě a pyšně prohlížel. Pohlédl na Ashley. ,,Tak co myslíš?"

,,Je nádherný!" řekla s úsměvem.

Zanedlouho se Naděje vzchopila tak, že se opatrně zvedla na nohy. Sklonila elegantní hlavu a dál své hříbě olizovala. Hřebeček se zájmem stříhal velkýma ušima dopředu a dozadu, rozhlížel se a získával první dojmy v životě. Za čtvrt hodiny se už pokoušel vstát.

,,Nemarní čas, co?" smál se pan Griffen. ,,Podívej se na něj."

Ashley nemohla od hřebečka odtrhnout oči. Se smíchem sledovala, jak se drobný koník nemotorně zvedá na nohy, pohupuje se a vrávorá jako nějaký opilec. Nakonec žuchnul zpátky do měkké slámy jako hromádka neposlušných nožiček, ale během chvilky se vydrápal na nohy a zkoušel to nanovo. Naděje povzbudivě zaržála a malý červenohnědý hřebeček se tentokrát udržel na nohou a udělal několik nejistých krůčků směrem k matce.

,,Už si hledá mléko," řekla s úlevou Ashley s úlevou. Dobře si pamatovala, že Naději museli s krmením pomáhat, protože byla tak slabá, že by to sama nezvládla.

,,Myslím, že se tady nemusíme obávat žádných potíží," řekl pan Griffen.


Budu ráda za každé plus a do komentářů napište, jestli chcete další díl.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.