Kawairun 2
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
 

Blog o koních aneb já =D

Cesta za snem díl 3.

Ashley skousla ret a pevně Naději objala kolem krku, zatímco kobylka s námahou snažila přetrpět několik bolestivých stahů.Ashley už viděla mnohokrát,jak přicházejí hříbata na svět,ale ted šlo o Naději,o kobylku,o kterou pečovala od chvíle,co se narodila.Prožívala s ní bolest,jako by sama trpěla.Prosím,at všechno dobře dopadne,modlila se v duchu.Naději pod Ashleyinou dlaní znovu stuhly svaly a krásná kobylka se celá napjala. 

A v příštím okamžiku dívka spatřila přední nožičky a hlavičku,ještě pořád pokryté bílou blánou plodového lůžka.

,,Tvoje hříbě!"hlesla Ashley. ,,Už to máš skoro za sebou,holčičko." Cítila,jak se jí dojetím svírá hrdlo.Červenohnědá srst Naději ztmavla potem a tělo se jí znovu napjalo.Pak Ashley se zatajeným dechem sledovala,jak ven vyklouzly plece hříbátka,bílá blána se protrhla,a vynořil se z ní kousek mokré červenohnědé hlavičky a dvě drobné přední nožky.

,,Ach,Naděje!" zvolala Ashley. ,,Myslím, že tvoje mládě bude vypadat úplně stejně jako ty!"

Jako by Naděje vycítila, že už se její utrpení blíží k závěru, natáhla krk, otáčela hlavou a přestála poslední stah.Konečně jí z břicha vyklouzlo celé mládě a na slámě se objevil stočený promáčený uzlíček.Během chvilky zvedlo hlavičku a nabralo do plic první doušky vzduchu.Blána sjela a vyloupla se z ní Nadějina zmenšená kopie!

Ashley vykřikla radostí, objala Naději kolem krku a pak se sklonila a vtiskla kobylce pusu na čelo.Naděje se ohlédla na své čerstvě narozené hříbátko a tiše zařehtala radostí.Hříbě nastražilo uši a začalo s námahou uvolňovat nohy z plodové blány.

,,Je to hřebeček"řekl táta Ashley.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.