Blog nutností

Tipy na zkrášlení pokoje

Zdravím! Jsem si zcela jistá, že jste už určitě četli můj článek vydaný v neděli (jestli ne, tak to honem napravte, jinak tento článek moc nepochopíte - tedy pochopíte, ale nebudete přesně vědět proč o tom zrovna píšu, tak šup šup). Psala jsem tam spoustu věcí a také pár věcí slíbila a dnes je splním!

Přesněji, jedná se o takzvané slíbené
Tipy na zkrášlení pokoje:

1. V tomhle mi věřte, není nad DEKORACE! Ani si neumíte představit, jak důležité dekorace jsou. Například: květiny - umělé (nejlépe když vypadají jako živé) i živé (ale musíš si udělat různá vyhledávání a starat se o ně pečlivě, jinak umělé), světýlka - kolem zrcadla (nezapomeň - zrcadlo je v pokoji nutnost), kolem postele, visící na skříni a kamkoliv tě napadne, svíčky...

2. Vůně - ano, tu sice nevidíš, ale zahrnuje to velkou část tvého pokoje, i když se to nezdá, proto si vyber nějakou, která ti sedne, máš hodně na výběr - květinovou, ovocnou, skořicovou, vanilkovou... Chceš přece udělat dojem! Nic neslibuji, ale zkusím vydat test Který parfém se hodí právě k tobě, jestli mi to půjde, popřípadě na to udělám článek = žádný slib.

3. Křeslo nebo pohovka. Představ si, že přijdeš odněkud domů, jsi celkem unavená, ale ne na spaní, chceš si sednout, ale do tvé čistě ustlané postele se ti nechce? Tomu rozumím! Proto si pořiď křeslo nebo pohovku (popřípadě obojí) do tvého pokoje. Budeš tam mít deku, polštáře, položená sluchátka a možnost si IHNED někam sednout, když přijdeš z venku.

4. Vaše odznaky. Každý máme jiný styl, ale v pokoji musí být to, co definuje tebe, je to tvůj pokoj! Proto si různě po pokoji dej tvé odznaky, nemyslím za něco splněného, ale něco, na co když se někdo koukne, uvidí v tom tebe. Tvůj odznak seš přece ty, tak udělej svůj pokoj opravdu TVÝM pokojem!

5. Vystavené knížky. To je nutnost. Díky tomu tě také lidé mohou lépe poznat, když uvidí co ráda čteš. Pokud nečteš, nebo málo, knihy, které myslíš, že by se ti líbily, si tam stejně dej, buď je přečteš nebo ne, nicméně stále budou plnit to kouzlo tvého pokoje a třeba tě to i motivuje ke čtení.

To je pro dnešek vše! Zároveň chci poděkovat uživateli se jménem Micomicona, která lajkla můj článek. Také bych ji poprosila, jestli toto čte o zpětnou vazbu například v komentáři, abych věděla, že se to opětuje. Pokaždé vyberu jednoho z vás, kterému poděkuji, tak to honem lajkni a třeba to budeš právě ty! Nevím, jak dlouho tuto metodu budu praktikovat, nicméně zatím to takhle platí, uvidíme jak se to vyvine.

Zatím se mějte, ahoj!

Komentáře

Dany - K

Yoo Sae-rom: Skvělý dotaz! Přesně tohle zařaď do skupiny Vaše odznaky. Ne každému se to musí líbit, ale tobě to vypadá že jo, což je úžasné! Proto si svůj pokoj vylaď s kpop plakátama a ukaž tvé pravé já!

Dany - KTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.