Blog nutností

Domácí SPA DAY podle Dany


Zdravím s dnešními nápady na Domácí SPA DAY podle Dany! Ano, vím, je to slíbeno a proto vám dnes ukážu spoustu nápadů na pořádně vymazlený den přesně pro vás!

Tipy:

1.Vaše domácí maska na obličej! Ano, dá se koupit už všude, ale proč utrácet peníze, když si můžete udělat svou vlastní jen za pár korun, pár minut a bez chemie přesně na vaši pokožku? Tak zapisujte! Nastrouhej normální okurku, stačí hrstička, asi dvě lžíce a z toho vymačkejte šťávu, jak nejvíc to jde. Poté vezměte vajíčko, ale jen bílek, který vyšleháte do sněhu (žloutek nevyhazuj, upeč si ho na pánvi nebo ho dej do sušenek, ale rozhodně neplýtvej!). Až to máte, přidáte vodu z okurky a promícháte - spíš opatrně převracejte, ať vám sníh nespadne. No a máš hotovo! Nyní si ji můžeš nanést na tvůj obličej a nechat působit zhruba 15 až 20 minut a na oči si dát nakrájená kolečka z okurky, která ti zbyla. Doporučuji ti si na kousek obličeje nejprve zkusit tu masku, jestli tě nedráždí, ale neměla by, protože toto je přirozené pro vaši pokožku. Nezapomeň to poustnout s hashtagem #domacispadaypodledany a relaxuj s hudbou, ať všichni závidí!

2.Omlazení párou! Je to ale docela složité, tedy vlastně naprosto jednoduché, ale MUSÍŠ požádat o pomoc někoho dospělého, nejlépe rodiče. Do hrnce dáš vodu, tak do třičtvrtě a přivedeš ji společně s dospělým k varu. Když se vaří, začne z ní stoupat pára a přesně o to nám jde. Opatrně zkusíš dát ruku vysoko nad hrnec a budeš se přibližovat do takové vzdálenosti, až tě to bude příjemně hřát, ne PÁLIT! Poté ruku vyměníš za obličej a necháš ho tam po dobu jedné minuty a to uděláš třikrát. Pokud máš doma nějaký vonný extrakt, co patří na tělo, například levanduli, můžeš tam pár kapek přidat, než se voda začne vařit pro příjemné aroma. Začneš se potit, ale přesně o to jde. Vyplavíš tím všechny nečistoty a vyčistíš póry. Když si hotová, vezmeš ručník a opatrně absorbuješ tekutinu z tvého obličeje do ručníku. Nech pokožku vydechnout, nebo si ji namaž krémem. Voalá!

3.Vyčištění nehtů! Na nehty nikdy nesmíš zapomenout. Proto si připravíš toto: Nalijte si 300 ml teplé vody do misky a tu smíchejte s trochou mýdla, až vám vznikne pěna. Poté přidáte 4 lžíce citronové šťávy a zamícháte. Vložíte do misky nehty a necháte je tam po dobu 5 minut. Pomůže vám to se žloutnutím, lámáním se a infekcemi. Po vyndání nezapomeň hydratační krém, ať se ti ruce nevysuší!

4.Maska na vlasy! Šup do toho. Dokonce tady můžeš využít ten nevyužitý žloutek u tipu 1. Vezmeš jednu a půl lžíce medu a jednu a půl lžíce olivového oleje do misky. Přidáš 1 žloutek a promícháš. Naneseš pouze na konečky a necháš působit okolo 20 minut. Následně vlasy DŮKLADNĚ opláchneš vlažnou vodou a umyješ jako normálně s šamponem a kondicionérem. Vlasy tak budou lesklé a pevné!

5.Relaxace! Už nebudeš potřebovat žádné ingredience či co, teď už budeš jen relaxovat. Zadej si na YouTube Floating In Space a vybereš osmihodinové video astronauta v takové fialové tekutině. Lehneš si, hlasitost si dáš vysokou ale bezpečnou a začneš relaxovat. Uvolníš se a na nic nemyslíš, možná i usneš, což vůbec nevadí! Nemusíš to samozřejmě dělat osm hodin, to je jen výhoda, že to stále nemusíš přetáčet.

A to je pro dnešek vše! Určitě vyzkoušejte a dejte mi vědět, co bylo nejlepší (všechno je). Také bych chtěla poděkovat uživateli libuska054 za podporu a zde je tvé slíbené sdílení! Děkuji! Chceš i ty být zmíněn v mém blogu? Tak neváhej, začni mě sledovat a okomentuj tento článek! Lidí přibývá! Zatím se mějte. Páčko!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.