Blog by Nikky

Na druhém konci

Nikdy nemůžeš s jistotou určit, co se děje na druhém konci města, země nebo světa. Nikdy nevíš, co zrovna dělá tvoje kamarádka nebo kluk, do kterého jsi zblázněná. Může na tebe myslet, nebo třeba objímat jinou. Nemá cenu se těmito starostmi zatěžovat, protože někdy může být docela frustrující, že nevíš, jestli tvůj vyvolený nemá nějakou jinou a neprožívá s ní volný čas. Zvlášť, pokud bydlí desítky kilometrů od tebe. Tvoje kamarádka třeba na táboře prožívá svůj první polibek, nebo tě zrovna někde pomlouvá. Nemá cenu se s tím trápit. 

I já se tím trápím. Sama tu filosofuju, ale i mně to vrtá hlavou dnes a denně. Můžu ale jenom poradit, že když tě zradí dlouholetá kamarádka kvůli klukovi, nemá cenu se nad tím trápit. Nebyla to pravá kamarádka, když se na tebe vykašlala nebo tě i pomlouvala. 

A na konec článku ti můžu popřát, aby se i nad tebou někdo trápil a přemýšlel, co právě teď děláš... v tuhle vteřinu... Já právě publikuju.



Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Teda... začínaš filozofiu ako Psychoušek? To sa mi páči! Len prosím ťa, nie že budeš používať biele písmo na čiernom. Z toho potom bolia oči... smajlsmajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.