Mine Blocks
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
Wiz Dog Quiz
Hra - Wiz Dog Quiz
Video se načítá
Wambie
Hra - Wambie
Video se načítá
 

Blog by Nikky

Jak navodit vánoční náladu

Ahoj kremrolky! Vy, které jste četly Madness Magazine, víte, že jsem tam tohle zapomněla dát. Takže... Jdeme na to!

  1. Stromeček - je to dlouholetá tradice. Nejvíce si lidi kupují smrk, hezká je ale taky třeba borovice. Stromek si můžete s rodinou ozdobit podle vašeho vkusu. Mně se na stromku líbí kombinace modré a stříbrné a k tomu nějaké ty čokoládové ozdůbky. Hlavně aby se líbil vám všem a navodil správnou atmosféru.                                                                           
  2. Vánoční řetězy - ozdobí snad všechno. Můžete je pověsit nad vchodové dveře nebo i k vám do bytu. Samozřejmě se hezky vyjímají i na stromečku. My například doma máme světelný řetěz ze sněhuláků!                                           
  3. Různé dekorace - v tomhle čase se prodávají všude. U nás u Vietnamců prodávají i rohožky s nápisem Veselé Vánoce nebo nalepovací věnce. Můžeš si vkusně dozdobit nejen svůj pokoj, ale i celý byt nebo i váš rodinný domek zvenku!                                            
  4. Hezký stůl - aby Ježíšek neutekl. Jestli máte cukroví, hezky ho vyskládej na talíř a dej na stolek s vánočním ubrusem. Ten třeba můžeš ozdobit vánoční svíčkou nebo větvičkou nějakého jehličnatého stromu.                                          
  5. Nálada - Vánoce jsou k ničemu, když se na ně netěšíš! Těš se na společně strávené chvíle, na dárky a na to, že je volno ze školy. Hlavně neklesej na mysli a drž se pravidla, že dárek je lepší dát než dostat. Veselé Vánoce a čauky!



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.