Blog by Nikky

Články, které se nevyplatí psát

Ahoj, kremrolky a kremroláci. Upozorňuji, že tímto článkem nechci nikoho urazit ani zesměšnit. Mějte to prosím na paměti. Vím, že některé z těchto typů článků jsem možná psala, ale teď už mě to nebere.


Vyřazovačky - někdy mohou být fajn, když třeba vybereš svých deset oblíbených písniček a něco k nim napíšeš (svůj názor, nějakou zajímavost). Když se mi ale na monitoru objeví tři písničky a obří nápis KDO VYHRAJE??!! , tak snad není divu, že to lidi moc nezaujme.

Trolly, co překračují všechny meze - Achoj holfky jak je? Já ze mam fajn a zem krásná. I tohle tu už bylo. Nechci nikoho zesměšňovat, ale není divu, když místo plusek přibývají minuska. Kam se poděla soudnost a pravopis?

Žebrání o pluska - Holky, prosím vás, chci být co nejlepší, tak mi dejte hodně plusek. Na takových padesát vyšplháme, že? Pluska se hodí pro ocenění a já bych ho chtěla získat, tak ať se plusíky hrnou! I tohle tu na HPD bylo. Když je článek hezký, měli by se lidi sami rozhodnou, jestli ho tímto kladným znaménkem ocení, nebo ne. Když si pluska vyprosíš, k čemu je potom blogování?

Příběhy, které nemají pointu - Holka vešla do zámku, tam to smrdělo a objevil se duch a znásilnil ji. Konec. Já se svoje příběhy a povídky snažím vždy ,,usmyslnit" pro lidi, kteří můj blog čtou, protože mi nevidí do hlavy, jak jsem to myslela. Když najdu příběh, jehož odstavce (pokud je vůbec členěný na odstavce) k sobě nepasují nebo je tam hodně pravopisných chyb (např. chybí velká písmena, háčky a čárky), asi není divu, že si ho znovu nepřečtu a ani ho nepochválím. Jednou jsem dala + příběhu, který měl sice pár chyb, ale hezký nápad. Bez toho nápadu bych nic nehodnotila. Jestli ti psaní příběhů nejde, můžeš si jich na HPD přečíst spoustu. Nechci vážně nikoho urazit.

,,Omlouvací články" - ano, je správné omluvit se třeba za ošklivý komentář. Ale když se omlouváš za každý den, kdy nejsi na HPD, nikoho to nedojme. Já jsem se omluvila asi jednou a to za dva měsíce, kdy jsem nepsala na blog ani do skupin.

Pokud jsem někomu svým článkem ublížila, ještě jednou se moc moc omlouvám.

 Ahoj lidi, snad se vám článek líbil. :-)

Komentáře

jandicka(Rock 4EVER)

Sia23: Díky smajl Dobrý je, že jsem ten článek psala nadvakrát, protože jsem během konečné úpravy textu klikla na jinou stránku a text zmizel smajl

jandickaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.