Blog Butterfly340

Skupinový rozhovor...4

Hello! Vítám vás u dalšího dílu z řad Skupinových rozhovorů.Tentokrát kromě mě bude odpovídat Damaris Harris a Layla1Musa2Flóra3. Tak jdeme na to =)



1. Máš ve svém životě člověka, kterého by jsi nechtěla nikdy ztratit?

Layla1Musa2Flóra3: Ano, především tátu a bratrance.

Damaris Harris: Ano, je jich víc. Nikdy nechci přijít o svého nejlepšího kamaráda, ale hlavně ne o svoji sestru. Myslím, že dvojčata mají silnější pouto, než ostatní. Když se jedné něco stane a nevíme o sobě, cítíme to. Sice mně dost vytáčí, ale nevím, co bych bez ní dělala. Mám pocit, že je kousek mně.

Já: Ano, mám. Dokonce jich mám více. Jsou to přátelé, ale i zvířata a rodina, kteří pro mě docela hodně znamenají. Bohužel však vím, že i oni jednou odejdou, protože nikdo nežije věčně...


2. Máš BFF nebo IBFF?

Layla1Musa2Flóra3: Ne.

Damaris Harris: Mám bff. Jsem celkem uzavřená, tak nemám tolik přátel. Jsem za něj moc ráda, skvěle si rozumíme. Jen je o 40 centimetrů vyšší...

Já: Ne, nemám. Mám pár opravdu dobrých kamarádek, kterým mohu věřit, a s nimiž si rozumím, a proto nechci jedno nadřazovat nad ostatní. S internetovými kamarádkami je to taky nějak tak... Za tu dobu jsem našla pár holek, který jsou fajn a rozumím si s nimi. Takže tak...



3. Půjdeš raději do přírody, nebo do kina?

Layla1Musa2Flóra3: Do přírody.

Damaris Harris: Do přírody, kdybych musela. V kině se moc necítím dobře, chodím tam jen když ten film fakt chci vidět. Venku se ale zase cítím nesvá.

Já: Do přírody. Kino moc v oblibě nemám, takže se raději na filmy dívám na internetu, popřípadě v televizi.


4. Kde by jsi chtěla žít v dospělosti?

Layla1Musa2Flóra3: Tady, v ČR.

Damaris Harris: Asi bych odjela do Španělska, ale nevím. Mám to tam moc ráda, ale nechci opustit své přátele...mám dilema.

Já: To zatím nevím. Někde jsem to už možná psala, ale klidně to zapakuji:-) Takže, mám vybraná tři města, ve kterých bych si dovedla představit žít. Jsou Londýn, New York a Antalya. I když s Antalyií to nevypadá moc dobře, protože neumím turecky, takže bych se nedomluvila, na druhou stranu je to jediné z těch tří měst, ve kterých jsem byla. Za měsíc se však podívám do Londýna a moc se těším. Tam si myslím, že by mi asi žít problém nedělalo. Velká Británie je blíže než USA, navíc anglicky bych se také troufám si říct domluvila. Angličtinu už mám osmým rokem a ještě mě čeká střední a vysoká, kde určitě také něco pochytím:-)


5. Plánuješ si svou budoucnost?

Layla1Musa2Flóra3: Pár miniplánu mě už napadlo.

Damaris Harris: Ehm...no...snažím se o to, ale vždy se mi to vymkne z rukou, takže to nijak neřeším. Chtěla bych na vysokou školu.

Já: Ano. To je snad jasné z toho odstavce u minulé otázky, ne?


6. Jsi optimista, pesimista nebo realista?

Layla1Musa2Flóra3: Od každého něco. Buď optimista na růžovém obláčku, nebo pesimistická realistka.

Damaris Harris: sem realista. Občas až moc upřímná.

Já: Něco mezi pesimistou a realistou. Optimista nejsem v žádném případě...


7. Jakou nejhorší známku jsi dostala ve škole?

Layla1Musa2Flóra3: Trojku.

Damaris Harris: Mno...asi čtyřku? Matka na mně i sestrách strašně dře, takže s pětkou bych nemohla přijít domů. Jsem ji na jednu stranu vděčná, ale občas mně fakt štve.

Já: 5 =) Ale to asi většina lidí, ne?


KONEC =) Děkuji holkám za rozhovor:-)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.