Create a Cat
Hra - Create a Cat
Video se načítá
Lagoona Blue Hairstyles
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
Oggy Moshi
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
 

Blog Butterfly340

Skupinový rozhovor...2

Hello! Minulý skupinový rozhovor měl úspěch, takže dnes jsem tu s dalším dílem. Jediné, co se změnilo jsou otázky a holky, které odpovídají. Tentokrát to tedy budou: julie kirová, AMA je nej, Simka 333, KETRINKA1 a Caliopeia. No a samozřejmě si na ty otázky odpovím i já sama…

1. Jaký máš vztah ke zvířatům?
Já: Velmi dobrý. Doma sice máme jen rybičky, ale na chalupě, kam často jezdíme mám psa, 2 kočky a 3 kocourky. Zvířata mám ráda, když nepočítám svou fobii z pavouků.


julie kirová: Mám dobrý vztah ke zvířatům, dokonce výborný. Dojím krávy, stříhám ovce, sbírám vajíčka atd.


AMA je nej: Zvířata miluji. Mám doma psa,kočku a papouška. V poslední době jsem si dokonce zamilovala hady.


Simka 333: Velký. Hlavně k papouškům.


KETRINKA1: Kromě hmyzu (vyjma motýlů) mám zvířata moc ráda, ale veganka nebo tak nejsem. Prostě mám ráda zvířata, zbožňuju koně a sama mám pejska, kterého bych za nic nevyměnila.


Caliopeia: Zvířata mám moc ráda, zejména papoušky. Sama doma jednoho mám, papouška senegalského jménem Sengi (čti: Sendží). Hrozně ráda zvířata pozoruji - jak se chovají. Hrozně moc si s nimi ráda hraju a starám se o ně. Nesnáším, když je zvířátkům ubližováno. Je mi jich pak hrozně líto a ty lidi, co jim ubližují, bych nejraději zabila.



2. Při jakém počasí se cítíš nejlépe?
Já: Nejradši mám, když je teplo a svítí sluníčko. Naopak nesnáším zimu, jako je teď – hrůza!!!


julie kirová: Cítím se nejlépe v teplém a slunném počasí.


AMA je nej: Ech,co je to sakra za otázku? asi když svítí sluníčko a je teplo.( ne horko k umření)Takových 33 stupnu je fajn.


Simka 333: Když sněží. Je to to nejlepší, co tě může potkat.


KETRINKA1: Nejradši mám, když je příjemné teplo, ale ne horko, jemný vánek a hezky slunečno, takové počasí miluji, Pak mám taky ráda, když v noci prší, ale to je druhá věc.


Caliopeia: Nejlépe se cítím, když svítí slunce, ale není příliš horko. Je teplo, tak, abych mohla chodit jen v tričku s krátkými rukávy, ovšem ne tak, abych po pěti minutách venku byla celá mokrá od potu. Miluju, když můžu být venku a cítit sluneční paprsky po těle. Naopak, nemám ráda zimu.




3. Přečteš si knihu dříve než se podíváš na film? (Myšleno, když jde o to stejné.)
Já: Většinou vidím film dříve, než si přečtu knihu. Vyjímkou byla Divergence a Hvězdy nám nepřály, kde to bylo opačně – nejdřív kniha, pak film. Ale například Hunger Games nebo Narnii jsem nečetla vůbec, avšak filmy jsem viděla a moc se mi líbily.


julie kirová: Jen někdy, častěji ne.


AMA je nej: Jak kdy. Ale když si nejdříve přečtu knihu a až poté se podívam na film tak mi film příjde mizerný. A opačně. Ale spíše preferuji knihy. Můžu si vše domyslet a přectavit sama.


Simka 333: Myslíš Harryho nebo Narnii? To nechci vidět ani číst, stačí mi, když se podívám na spolužáka kterej je na tom ujetej........ Jinak jak kdy.


KETRINKA1: Jak u čeho. Například, Harryho Pottera jsem viděla dříve film, knihy začínám číst až teď. Narnii jsem taky nečetla. Upřímně moc zfilmované knihy nečtu, ne proto že bych tento druh neměla ráda, to určitě ne, hloupost. Ale prostě jsem na nějakou takovou ještě přímo nenatrefila. Tak ale prostě když se to vezme všeobecně, asi prostě dříve film a pak kniha.


Caliopeia: Ano. Já čtu vždycky jenom knihu, protože na filmy se už nedívám. Leda tak, když jde o nějakou detektivku. YouTube je lepší než televize =D




4. Kolik máš nahraných písniček na mobilu?
Já: Jdu se podívat… 42 přesně… Ale neustále se to mění. Když třeba slyším v autě v radiu písničku, která se mi líbí, tak si ji hned stáhnu. A až se mi písnička zprotiví, tak ji vymažu…


julie kirová: Nevím, nepočítala jsem je a ted mám mobil vybitej takže se asi nepodívám.


AMA je nej: All About That Bass od Meghan Trainor je má jediná písnička. Ovšem v mobilu mezi hudmou mám nahrávky starých řeckých bájí do čtenářského deníku.Abych je nemusela číst , tak si je jen poslechnu.


Simka 333: žádnou, protože mám nokii.


KETRINKA1: To přesně nevím, ale když to zaokrouhlíme, tak asi třicet. Poslouchám mnoho dalších písniček, ale jsem líná si je tam přidat, heh.


Caliopeia: Hodně. Počkej, mrknu se... 127. Wow. =O




5. Máš radši pátek, nebo sobotu?
Já: Pro mě je nejlepší pátek večer. Ten pocit, že vás čekají dva dny volna…


julie kirová: Hmm... těžká otázka.


AMA je nej: Pátek , je to den klidu ( ikdyž máme zemák). a mám ho radši. Ale třeba neděle mně hrozně stresuje


Simka 333: Pátek, protože ten den se de do školy.......


KETRINKA1: Pátek, určitě pátek. Je sice super, že o víkendu nemusím vstávat brzo, ale když jde o školu, tak ta mi nějak zvlášť nevadí. Prostě pátek, mno.


Caliopeia: Pátek, ale teprve jak skončí škola. Máme výtvarnou přípravu, kterou úplně nesnáším, takže jsem moc ráda, když skončí a já můžu celá unavená jet domů. A to je pak krásný pocit, když přijedu domů! :3 A taky mám ráda ten pocit, že mi zbývají dva dny víkendu a dvě noci, kdy můžu být vzhůru až bůh ví do kdy. V sobotu mám naopak už jen jeden den a jednu noc.



6. Jaké je tvé oblíbené jídlo, popřípadě ,,kuchyně“?
Já: Mám hodně oblíbených jídel… Z hlavních jídel – pizza (Hawaii, Quatro Formaggi…), špagety (jedno s jakou omáčkou), fast-foodové jídlo, hranolky, tortily (ne ty z KFC! I když ty mám taky ráda…) a tak dále… A dezerty – tiramisu, cheescake, baklava (oříšková nebo čokoládová) a brownies… Je toho hodně, kdybych to mělo vyjmenovávat všachno, tak to bude na dlouho. No, a mezi mé oblíbené kuchyně patří asi italská, turecká a česká. A pak ještě KFC…


julie kirová: Miluju špagety, zelnačku, bramboračku... a českou a čínskou kuchyni!


AMA je nej: Mám ráda italskou a řeckou kuchyni. Mezi má oblíbená jídla patří hranolky , kachna atd.


Simka 333: ŠIŠKY S MÁÁÁÁÁÁÁKEM!!! Krupicová kaše! Pudink! Jakoby nestačilo že jsem si o tom psala s terikhříbátko.........


KETRINKA1: Fú, toho je. Především to jsou sladkosti – buchty, krupičná kaše, zmrzlina, palačinky, a tak dále. A pak taky kopčím Amíky, mezi má nejoblíbenější jídla ještě patří hranolky a pizza. A potom špagety. A ryže a kuřecí maso. A taky miluju ovoce. Heh, je toho zkrázka hodně.


Caliopeia: Já tak nějak mám obecně ráda jídlo. XD Cokoliv se dá jíst, to mám ráda! =D
Ale z těch úplně nejoblíbenějších to bude asi twister sýr slanina z KFC (plus samozřejmě k tomu hranolky s omáčkou barbecue a colu!), pizza Hawai anebo salámová, čínský nudle s kebabem a obecně mám ráda nezdravý jídla =D Ale zdravě jím taky. Mám ráda třeba taková ty kyselá zelená (a hlavně tvrdá) jablka. Jinak nemám specifikovanou oblíbenou kuchyni, já jím všechno, co mi chutná! =D (Divím se, že jsem i s takovou výživou, mnohokrát do týdne, pořád lehce podvyživená... XD)


Klidně se hlašte v komentářích na další díl. Zatím je přihlášená Elishabeta a Listranda!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.