blbiny z mého mozku ☺

konec nudy

ok. tak tedy začnem:

na úvod vám řeknu o mém článku. doufám, že se vám to bude líbit. každou sekundu se na zeměkolüli nudí tisíce lidí. já jsem vám sem dala pár tipů jak zahnat nudu do... né dělám si srandu :) chtěla jsem říct do kouta. vím, že ne každému se ty tipy budou líbit, ale snad se najde někdo, kdo něco z toho vyzkouší. no nic přeju pěknou zábavu. :D

je tu několik tipů lidí. začněmě s těmi  kreativními:

občas člověka vůbec nenapadá, co by asi mohl vytvořit. můžete malovat přírodu, města, nějaké chrámy či historické památky, nebo dát přednost sportovním obrázkům a nebo malovat třeba středověk a nebo nějaký vynález, který byste si přáli mít(např. stroj času, teleport, nebo robota, který za vás udělá všechnu práci :,D) také můžete namalovat sami sebe, nebo scénku z filmu či seriálu.

podle toho co kreslíte podle toho si zvolíte ,,nářadí". ale skoro u všeho se začíná tužkou. například pokud děláte obraz něčího obličeje tak aby se vám to povedlo tak byste tu tužku asi fakt měli použít. tužkou stačí udělat jen obrys. potom tu jsou i obrázky malované temperami a vodovkami či anelínkami. při práci s temperou je dobré používat i paletu na míchání barev. při vodovkách nebo anelínkách to bohužel na paletu není, ale tyto barvy se dají docela dobře vymývat (jen pak doporučuju umýt umyvadlo(to víte mamky) používejte různě tlusté či tenké štětce aby jste se nepřetáhli. to je na tom fakt důležitý :O. pokud budete malovat pastelkama, tak potom nezapomeňte stínovat tužkou aby to bylo zajímavější.

pak si můžete udělat nějaké komiksy. to je taky sranda vymýšlet svoje vlastní příběhy a pokud chcete tak si můžete domluvit nějakou výstavu v knihovně. ono se to nezdá ale i do knihovny chodí hodně lidí toužících si něco přečíst.

nezapomeňte využít všechnu svou fantazii a nevšímejte si sourozenců, kteří naschvál říkají, že je to hrůza. aby to bylo zajímavé tak si kupte nějaký sešitek bez linek a ten sešitek obalte papírem a na něj si napište nadpis a vaše jméno a pokud možno tak i obrázek. vymyslete si o čem chcete psát a můžete si to vymýšlet i běhěm psaní. a jak jsem psala využijte veškerou fantazii kterou máte.

spousta lidí milují lepení a skládání

máte rádi koláže? využijeme tedy toho že je podzim. najdětě si co nejvíce barevných listů a nějaké fakt dobré lepidlo a papír. udělámw si podzimní krajinu. z hnědých listů si uděláme zem a ze zelených a červených stromy. pak z těch žlutých slunko. pak to chce vymyslet co bude nebe a to si můžete nechat bílé, nebo si nebe vykreslit modrou pastelkou či jinýma barvama.pak jsou tu ty skládačky jako třeba origami. origami draka: https://www.youtube.com/watch?v=kUsxMXwCW8A

Pak je tu ten tip lidí co často sedí u počítače:

youtube zná snad skoro každý.jsou tam různá videa i písničky, fotky...atd. a nejen na youtube se dá zabavit. třeba se můžete kouknout na darwinovi ceny na streamu, hrát hry, psát si s někým přes email, dělat práce, zjistit spoustu věcí, nebo si kreslit přes malování a psát přes word.

víte co já dělám když hraju nějakou hru? vypnu si u ní zvuk a pustím si přes youtube nějakou písničku. pak je to zajímavější. na youtube doporučuju kanály: jmenuju se martin, kovy, technic players,pew die pie, smosh, vidrail a dřív jsem se koukala na viralbrothers u kterých se mi vždycky líbily ty jejich pranky a debilní kecy. a taky se na pc koukám na různý seriály jaklo třeba arrow a průměrňákovi.ikdyž mám radši arrowa. darwinovi ceny jsou taky super. vybírají tam videa těch největších idiotů na jejich blbost měří na idiotmetru a vždycky je to sranda. jaké online hry doporučuji: lady popular, howrse, shakes and fidget. a jaké stránky s hrama doporučuju: onlinovky, superhry a herna.biz.

chodíte rádi ven?

tentokrát to mám rozepsané co dělám v jakém ročním období. v létě a na jaře dělám většinou to stejný a abyste pocjopili tak na jaře si nekupuju zmrzku a proto jsem pak dala ještě jednou léto dolů a tam jsem napsala co dělám jen v létě. no tady to je:

jaro a léto:lezu po stromech, hraju si se svými morčátky, s kámoškama se scházíme když máme čas, jezdím na kole,  domácí úkoly dělám venku, procházím se po zahradě, sázím hrášek do květináče,s rodinou chodíme na výlety haha vždycky je to super a večer mě bolí nohy :D, houpu se na houpačce, když mi to mamka dovolí tak se s někým domluvím a jdeme třeba do parku tam děláme kraviny a povídáme si, venku vytvářím různé tekutiny jakotřeba tvořič ekzému nebo se snažím vyrobit něco proti ekzému atd., svým morčátkům dělám senové kuličky(vezmu trávu, vojtěšku, listy a sem tam nějaký jedlý květ a to rozdrtím čistým kamenem. pak vezmu takovýto jak se s tím tvoří bábovký na písku do toho dám vodu a do ní pampeliškové listy které začnu v té vodě taky drtit kamenem a tu vzniklou zelenou vodu vyliju na tu rozdrcenou távu a z toho vytvaruju kuličky a ty nechám uschnout a musíte dávat bacha aby vám je neodfoukl vítr),s kámoškama děláme různá videjka.

podzim: dávám ptáčkům do krmítka jídlo, dělám výrobky z listů, vytvářím halloweenské výzdoby, ze dřeva stloukávám třeba mini pokojíček nebo postavičky, žeru jabka a ořechy, pouštíme draka, stavím si pyramidy z kamenů, jen tak se procházím a přemýšlím a dál už většinou sedím doma nebo sem tam udělám nějakou prácičku venku

zima: zdobíme stromeček, koukáme se na vánoční filmy a reklamy(ehm ty reklamy neberte vážne), píšu přáníčko ježíškovi(rodičům), dělám si v pokoji vánoční výzdoby, když je sníh tak před školou je velká školní sněžná bitva které se účastní kdokoliv chce a já vždy dávám pecky do ksichtu, doma stavím malé sněhuláčky, chodím bruslit na led, bobujem a sáňkujem, taky máme ještě před vánocema ve škole jarmark což zbožňuju,

léto: zmrzka, bazén, opravdu hooodně výletů☺☺☺☺☺, narozky takže oslava, spaní pod širákem, stezky odvahy, opalování ☺☻♥

no nic to je vše pokud se chcete zabavit doma a nechce se vám malovat nebo jít na pc tak si můžete třeba číst, ukuchtit něco dobrého, ale hlavně nikdy nedávejte přednost nudě! mějte se dobře csík ♥



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.