blbiny z mého mozku ☺

typy lidí ve třídě

hmm po dlouhý době jsem konečně na něco přišla :D!!! zatleskej si edeline XD tak jsem se koukala po škole jak to je ve třídách a zjistila jsem, že nejvíce se objevují tito lidé:

1)lidi co nejsou šprti, ale prostě se jim daří ikdyž se skoro neučí

2)lidi, co se učí pořád a někdy až tolik, že už je to hranice, kdy se z nich stávají lidi, kteří jsou obětí šikany jen kvůli jejich chytrosti.

3)lenoši-nenosí snad žádný úkol, nedávají pozor, neučí se snad ani jednu hodinu v roce, pořád zapomínají věci.

4)"hezouni"- pěkný oblečení, pěkný obličej, pěkný vlasy a všechno...#noúchyl :D

5)mlátičky- hmmm stále agresivní a sjou schopni ti prostě jen tak vlepit

6)umělci-nejvíce jim jde bud výtvarka nebo hudebka a klidně jen tak přinesou kytaru a hrají na chodbě (bývá to fakt pěkný když už mají cvik)

7)rebél volé- nosí trička s prostředníčkama, když jsou to kluci tak jednu náušnici s marhjuanou, čepice, kapuce, sluneční brýle (nevím jak u vás ale u nás je to zakázáno)

8)no prostě lidi, co se narodili s nižší inteligencí- noooo jak to popsat... někteří se i snaží ale prostě jim to nejde. a pak je tu další tip kterým je to jedno a nesnaží se vůbec a schválně ze sebe dělají hloupý

9)fotoaparáty- pamatují si snad každou stránku v učebnici :O prostě a jednoduše se ptají, jestli píšem nějaký test a když jo tak se to během přestávky naučí nazpamět (jak to sakra dělaj?)

10) sportovci-záleží na tom, co myslíte. někteří dělají parcour, někteří jsou atleti a někteří dělají snad všechno

11)lidi, co pořád pomáhají učitelům a dost často u toho používají větu:,,moc rád" prvně si člověk myslí, že je to v pohodě ale potom to začne lízt na nervy to mi věřte.


no to by bylo všechno. napište do komentářu, co jste za typ asi vy (pokud to tam je :P), dejte plusko a sledujte mě tak zatím cs :D

PS:tento článek nemá nikoho urážet. jen jsem se ptala po škole lidí, co znám. a zítra tu možná přibyde nový článek tak cccccccsssss

Komentáře

Citrínka

1,6 a asi 9 neučím se skoro vůbec jsem schopna se to naučit během 5minut. Myslím si že mám talent aspoň lidi to tvrdí. Ale bacha nenávidím hudebku. smajl Ale ve třídním žebříčku jsem průmněr a většina lidí mně má za cvokasmajl

CitrínkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.