Black Bloggie Soul

Ne, to nikam nevede

Už jednou v minulosti jsem s blogem přestala, pak jsme se sem zase vrátila, a teď přestávám znovu. Opravdu mě sem nebaví nic spát a hlavně v tom nevidím smysl.

Třeba holky jako Spectra 38, Psychoušek nebo Akalik mají krásné blogy a je vidět, že je to baví, že mají nápady a talent a že jejich blogování tady má smysl.

U mě to tak bohužel není. Když píšu doma nebo na ask.fm, tak je to něco jiného, ale tady mě vždycky přejde inspirace. nevím sice, komu tohle píšu, protože můj blog stejně nikdo nečte ( ani se nedivím, protože co tu vlastně je? Pár keců a mých oblíbených kapel)

Takže radši budu psát někde jinde, kde to pro mě bude mít cenu a půjde mi to lépe. 

Je mi blbé článek, i když na rozloučenou, takhle odbýt, ale opravdu nevím, co bych napsala :D ( to je to o čem mluvím)

tak snad jen že mé problémy s bulimií jsou opravdu minulost, ted by mě ani nenapadlo řešit váhu a jídlo si fakt umím užít. Byla jsem na koncertě Tokio Hotel, za což jsem strašně moc vděčná a na léto bych si chtěla zase najít nějakou pěknou brigádu. 

Bude mi 17, a chtěla bych zkusit pracovat třeba někde v kavárně. Taky v létě možná pojedem do Německa, což by bylo úplně top, protože jsem se tam vždycky chtěla podívat! Lass uns nach Deutschland gehen! <3

Ani na hpd už moc nechodím, co se přestaly vyrábět testy, chodím sem v podstatě jen kvůli dvoum blogům, které mám ráda a ve kterých jsem se našla. 

Už dávno ani nic nekomentuji a snažím se být takový ,,tichý" uživatel, protože když vidím, že se tu lidi dohadujou hůř než na facebooku, nechci se do ničeho zaplést ( a to byl důvod, proč už dávno nemám fb)

Takže se loučím s pozdravem, Kris


Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Není tvoje povinnost sem psát a něco vydávat. Moc dobře to znám. Psaní je vášeň a krása a nejde se do ní nutit, o tom taky něco malinko vím. Takže hodně štěstí, ať jsi šťastná a spokojená sama se sebou všude, kam jen dojdeš.
Btw... dneska jsem na tebe narazila úplně random.

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Naprosto to chápu, ti uživatelé tady to je síla smajl
Já bych snad už taky skončila, ale spaní mě moc baví a píšu sem proto, že chci a abych se přiznala, trošku i jim na truc. smajl
Hašteří se tady jak hejno slepic no kam se ta to hrabou ,,diskuze" na facebookových fanouškovských stránkách smajl Osobně z toho mám spíš srandu, ale chápu, že tě to demotivuje. A tu kavárnu si třikrát rozmysli, fakt to není med...

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.