Black Bloggie Soul

Sen

Takže ahoj. Jmenuju se Kristýnka, je mi 16 a asi před rokem jsem si zrušila blog, protože články nikdo nečetl. Ale rozhodla jsem se zkusit to znovu, třeba tentokrát někoho zaujmu.

Jsem ze Slavonic, jsem Emo a nesnáším rýži :D

Asi nebudu začínat s fakty o sobě a tak, prostě jsme strašně nezajímavý a nudný člověk, který toho moc nenamluví, drží se stranou a nemá moc přátel. To vám musí stačit :'D


Nedávno se mi zdál jeden sen, z kterýho jsem sama nechápala. Bylo to tak živé, že když jsem se ráno probudila, bála sem se, že to je pravda a měla sem pocit, že se to vážně stalo.
Jsme proti cigaretám. Jenže ted už nemůžu říct, že ani ve snu bych to neudělala......
Byla jsem dma sama a dostala chut vyzkoušet cigarety, tak jsem si spočítala peníze a šla si je koupit. Zapálila jsem si, kouřila a chutnalo mi to. Pak se tam nějak objevili mí známí a viděli mě, byli rádi, že jsem se k nim přidala. Ale jedna z mých blízkých osob (nepamatuju si kdo) mi řekla, at toho radši nechám, že pak nebude tak lehké skončit, já jsem tomu člověku lhala do očí, že at nemá strach, že to bude tak týdenní záležitost, že jsem to jen chtěla zkusit a že kouřit nebudu. Jenže v duchu jsem si říkala, že toho určitě nenechám, že kouřit chci.
Když si na to vzpomenu, řeknu si: FUJ! :-D

Jo a ještě jedna věc :D Když už se rozpovídám, mám tendenci lidem vykládat svoje sny, takže tenhle blog bude takový deník snů.

Mám sny ráda a dokonce si je zapisuju. Nevěřím, že sny předpovídají budoucnost, ale spíš že nám něco řeknou o nás samých a o tom, na co myslí naše podvědomí. 

Víte že mezi nejčastější noční můry patří to, že jste někde nazí nebo že vám začnou padat zuby? No mě se teda ještě nezdálo, že by mi padaly zuby. Vám jo? :D

Moje nejhorší noční můra byla, že jsem umřela. Jako fakt umřela ve snu, a pak jsme viděla svojí rodinu a  kamarády, jak mě oplakávají a jak mě pohřbívají. Byla to docela děsná noční můra. ://

Nic, myslím, že to na první článek stačí, třeba vás tentokrát neunudím k smrti.

  


To jsem já, tohle strašidýlko Emílek

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.