Black Bloggie Soul

Na koupáku

Sem dneska byla:-D Poprvé o těchno prázkách no....byla sem s nej kámoškou a měli jsme tam, velmi nabitý program:-D Dvakrát bazén a...."a co ted?" "Na deku:-D"
Ale tak byl pařák, takže strávit den na bazéně bylo ideální aspon jsem se zas trošec opálila. Kdybych šla sportovat, tak asi umřu.
Jinak nějak nepřidávám na blog,že? Omlouvám se,nějak není co....ale já se zas rozjedu,nebojte:-) Nechci abych stím zase skončila jako tehdy.
A novinky? Asi žádný....jen jsem si znovu ovědomila, jak je život krásnej a bez starostí, když je člověk volnej a nemá kluka, protože když se najednou zas objeví někdo, s kým to není zas tak jednoduchý, z důvodu různých okolností, tak je to na nic....člověk má akorát o starost navíc no...ale jsem v poho, snažím se to moc neřešit:-)

Taky jsem se konečně pohla s tím svým problémem o kterém jsem psala, už vůbec nezvracím jídlo a začala jsem zase normálně jíst. Je to pro mě jako vízězství ve válce, protože máma už mi začala vyhrožovat, že mě dá do léčebny a to jsme nechtěla. 
Jelikož mám našetřený nějaký peníze, ale o prázdninách je zdřejmě nijak nevyužiju, tak už si plánuju, jak je na konci prázdnin utratím za nějaký oblečení a vlasy:-D Upe se těším...až bude konec prázdnin,tak pujdu ke kadeřnici, a pak si tam přidělám nějaký střih, napadlo mě nabarvit pramínky vepředu na blond a jednu půlku vlasů ostříhat pe na krátko a druhou nechat dlouhou...to budu zas extravagantní kurňa:-D 

Zítra bych šla zas, protože od příštího týdne až do 20. sprna budu na brigádě a mám z toho nrva, páč to bude moje úplně první brigáda. Tk na mě myslete :-D

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.