Black Bloggie Soul

Bulimie - zpověď

Zdřejmě jsem v prvních fázích nemoci zvaná bulimie.Myslela jsem,že to nic není,že si řeknu dost a začnu jíst normálně,ale jakmile člověk začne mít poruchy se stravováním,není to tak jednoduché a úplně to nepochopí člověk,který to nikdy nezažil.Najednou se s tebe stává malí blázen,který myslí jen na jídlo,na to aby nepřibral ani 2 dkg a má strach a výčitky.Jsem z toho zoufalá,protože když člověk nejí a hodně sportuje,tak se může i stát,že zkolabuje,a navíc jsem protivná na ostatní,lidi,co mě mají rádi.

Jsem unavená,hádavá,zlá,nechápu svoje myšlení.Ovšem hlavní je,že o tom vím a snažím se s tím něco dělat.Dokonce jsem i včera strávila 2 hodiny v knihovně a hledala knížky o poruchách příjmu potravy a něco si pučila domů.Pomáhá mi to,protože je mi z toho,co čtu špatně a nechci at to se mnou dopadne špatně a nechci trápit sebe a hlavně ne své okolí.

Vlastně ani nevím, jak mě to napadlo. Přibrala jsme hodně na váze z toho, že jak je horko, přestala jsem se úplně hýbat a navíc je to všude samá zmrzlina a sladká ledová tříšť. Nemluvě o grilovačkách u babičky. 

A tak mě jednou napadlo strčit prsty do toho krku a vyzvracet to. Myslela jsme si, že to udělám jen jednou, cítila jsem se pak strašně a měla výčitky, jenže pak se to stalo ještě jednou a ještě a znova...Ale už jsem si uvědomila, co dělám špatně a začala s tím něco dělat.

Už jsme objednaná k psycholožce, tak se snad všechno zase spraví. Jinak, tímhle článkem bych vás chtěla varovat, abyste to nezkoušeli, prostě když vás napadne, že by jste jednou vyzvraceli jídlo po tom co jste se přejedli, nedělejte to! 

Nebude to jenom jednou :-(

Komentáře

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Obdivuju tě, že o tom dokážeš takhle veřejně psát. K psycholožce zajdi, určitě ti pomůže. Doufám, že zůstaneš silná, nevzdáš se a porazíš tuhle hroznou nemoc. smajl A se svou váhou si starosti nedělej, je jedno kolik kilo máš, jsi krásná taková, jaká jsi.smajl

Belania333To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Pretty K(starší sestry)

Belania333: za tohle ti moc děkuji. Napsat to je první krok k tomu uzdravit se z toho.
Vyděsilo mě, jak strašně jsem nabrala, nikdy jsem neměla s váhou problémy, nedržela jsem diety a pak najednou z ničeho nic přiberu 7 kilo. byl to šok a já ho začala řešit špatně

Pretty KTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.