Monkey Go Happy Mayhem
Hra - Monkey Go Happy Mayhem
Video se načítá
Makeup Artist Adriana
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
Bláznivý Homer Simpson
Hra - Bláznivý Homer Simpson
Video se načítá
Shell Shock Match 3
Hra - Shell Shock Match 3
Video se načítá
Red Ball 3
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Talking Cat Box Adventure
Hra - Talking Cat Box Adventure
Video se načítá
Cat Around Europe
Hra - Cat Around Europe
Video se načítá
Fashion Designer New York
Hra - Fashion Designer New York
Video se načítá
 

Beauty blog

Rady a tipy pro začátečníky v líčení

 Ahoj Všichni. Vítejte u dnešního článku. Dneska vám dám pár tipů, jak s kosmetikou začít a pár tipů, jaké produkty si na začátek pořídit.

Já se líčím už rok a půl, takže bych o sobě asi neřekla, že jsem až takový začátečník, ale posouzení je na vás. Mám pro vás pár tipů, jak začít a i tipy, s jakými produkty začít. Tak jdeme na to


1. Rozmyslet se, jak začít

já jsem ( jako asi každá holka) začala s Lobelama. Jemně barvené balzámy na rty, který zná asi každý. Potom jsem si od mamky čas od času půjčovala řasenku. A postupně jsem se dopracovala k linkám, stínům, tvářenkám atd...

Podle mě je dobré, začít z volna. Nevrhat se do líčení po hlavě. Líčení vás může udělat hezčí, ale pokud to přeženete ( a jako že to někdy přeženete) tak z vás může udělat i pěkné strašidlo. Věřte mi. Mluvím z vlastní zkušenosti.

Proto je podle mě lepší začít pomalu a postupně přidávat než naopak.


2. Nastavit si cíl

Nemusíte, ale můžete si nastavit, kam až se chcete v líčení posunout. Jestli vám bude stačit, když si budete umět namalovat hezky oční stíny a přidat linku, nebo se namalovat se vším všudy.

Makeup, linky, rtěnka, tvářenka atd...

Nebo se namalovat, říct, že to takhle stačí a za 3 měsíce nebo jak dlouho chcete se podívat do zrcadla a říct si třeba: chtělo by to vylepšit. Já k těm linkám přidám tvářenka, nebo bronzer. To je jedno, ale hlavně se nebojte to zkusit. Buď se vám to bude líbit, nebo nebude. Uvidíte.


3. Dejte tomu čas

Je jasné, že pokud s líčením začínáte, nemáte to ,, v ruce'' takže jestli se vám hned nepovede perfektní linka, není řešení s tím skončit a říct. Jo, tohle mi nejde, kašlu na to. Obzvlášť, pokud se jedná o linky, které není tak lehké namalovat. Proto, jestli chcete začít očima, doporučila bych oční stíny. Jestli si vyberete super zářivé nebo nahé je na vás, ale se stíny se nedá ( většinou nic zkazit ), maximálně jich můžete dát moc, ale to bude vidět jen u těch zářivých, takže bych na začátek doporučila ty nahotinky.


A teď pár tipů, co si koupit na začátek.


1. Rtěnka

Rtěnka se hodí prostě ke všemu a její aplikace je snad ta nejjednodušší, kterou znám. Zvolte si jakoukoli barvu, která se vám líbí. Jen bych si na začátek nekupovala červenou, ale je to na vás.


2. Řasenka

Řasenka rozhodně patří mezi produkty, které má doma snad každá holka. Udělá vám prostě skvělý efekt a nedá se to s ní nijak přehnat. Já jsem dělala článek Co všechno můžete použít jako tvářenku. Jestli klikneš, dozvíš se víc


3. Korektor

Lehká aplikace, jenom někde ťupnete, když budete chtít schovat pupínek nebo nějaký červený flíček. Pokud máte tmavší kruhy pod očima, doporučuji korektor použít i na ně. Já ho zapracovávám normálně prstem. Je to podle mě nejrychlejší.


4. Oční stíny

Nude oční stíny. Ze začátku bych nepoužívala moc barevné stíny, ale je to na vás, ale tady jde o to, že když stínu nanesete moc, tak bude i ta barva, kterou nanesete prostě sytá. Ale to je všem jasný


5. Tvářenka

A jako poslední tip bych vám doporučila tvářenku. Dodá vaší pleti,, zdravý´´ vzhled. Na tvářenku už ale potřebujete štětec. Já používám normálně velký štětec na pudr, vykoupu ho v té tvářence, oklepu a lehce opravdu lehce nanesu na tváře.


A teď úplný závěr

Tohle jsou jen moje tipy a rady. Tenhle článek je o tom, jak jsem začínala já s makeupem. Je vaše volba, jak budete chtít začít a jestli vůbec budete chtít začít. Vy si budete kupovat první produkty třeba úplně jiné. Já začínala s balzámama, vy začnete třeba s tvářenkou nebo stínama. Je to na vás. Vy sami nejlíp poznáte, co vašemu líčení chybí. Jestli je to právě tvářenka, nebo rozjasňovač.


Právě proto já mám ráda líčení. Nemá pravidla, která se musí dodržovat. Pro ty, co nemají rádi pravidla ideál.

Pár tipů na mé oblíbené produkty z drogerie:

Rtěnka: Dermacol Seduction Lipstick 6

Řasenka: L´Óreal Paris Baby Roll

Korektor: Essence stay16h

Oční stíny: Freedom

Tvářenka: Essence Mosaic Blush


To je pro tenhle článek všechno. Budu ráda, když mi napíšete, jak jste vy začali s kosmetikou a jestli jste ještě nezačali, tak jestli chcete začít. A nebo ne? Mějte se hezky. Ahoj







Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.