Beauty blog

Antibakteriální gel na ruce

Ahoj Všichni. Vítejte u dnešního článku.

Vím, že článek dlouho nebyl. Nebudu se z toho vykecávat, prostě jsem neměla nápad na článek a ani čas, protože nám teď ve škole dávají docela zabrat a máme pořád nějaké zkoušení a písemky a vždycky, když jsem přišla ze školy, tak se mi nechtělo sednout k počítači a psát článek. Nebyl prostě čas a měla jsem pár nápadů, ale nepřišly mi moc dobré, a nechtělo se mi dělat článek, u kterého jsem si nebyla jistá, jestli by vyšel tak, jak bych si to představovala.

Každopádně na zítra nemám nějaké extra učení, takže jsem si řekla, že napíšu článek.

Možná se divíte, proč píšu zrovna takovýhle článek. Článek o antibakteriálním gelu. No, je to proto, že ve škole máme teď docela dost  střevních chřipek a normální mytí rukou mi většinou nepomohlo, abych ji nechytla. Tak jsem šmejdila na internetu a našla jsem antibakteriální gel. 

Normálně je koupíte v lékárně i v obchodě, ale mě většinou hrozně vadila ta vůně, takže jsem našla gely s vůní různých květin a ovoce. Které voní naprosto úžasně. 

 Odkaz :D


Tenhle gel voní jako čerstvá broskev, nebo Nestea to broskvové. Naprosto úžasná vůně. Není teda velký, je takový ,, kapesní´´ takže se vám vejde do kabelky, do školní tašky nebo klidně i do nějakého malého pouzdra. Já na něm oceňuji hlavně tu vůni. Voní prostě skvěle.

Potom jsem si koupila ještě jeden gel, je s vůní kokosu.

 Odkaz :D

Ten taky voní úžasně. Jako to kokosové mléko, které v něm je. Já miluju kokos a tohle je pro milovníky kokosu jako dělané.


Nevím, jestli je to těmi gely, ale co jsem je začala nosit a mýt si s nimi ruce před jídlem a během dne, tak jsem zatím žádnou střevní chřipku nechytla.

Každopádně ty gely mohu doporučit hlavně pro svou příjemnou vůni. Dám vám sem odkaz na ten E shop, kde jsem je koupila a to je ode mě pro tenhle článek všechno.

Mějte se hezky a já se budu těšit u dalšího článku. Ahoj


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.