Beauty blog

Vánoční nákupy v Primarku+ tipy na dárky

Ahoj Všichni. Vítejte u dnešního článku. Dneska bych vám chtěla říct, co jsem si koupila v Primarku a dát vám pár tipů na vánoční dárky, které jsem tam koupila.


1. Kabelka

 

Nenašla jsem bohužel tu stejnou barvu jakou mám já, každopádně já jsem tam sahla po úplně stejné kabelce ve staro růžové a modré. Ta starorůžová je pro mě a ta druhá bude dárek... Ještě ani nevým pro koho, ale buď ji dám sestřence nebo kámošce


2. Trička


 

Na co bych se rozhodně nezapomněla kouknout je oblečení, konkrétně trička. Já jsem tam koupila trička svým kámoškám. Jedna miluje Paříž, takže jsem tam našla krásné triko s Eiffelovou věží a pro tu druhou, která má ráda zvířata, tam měli triko s kočkama. Tak jsem je čapla a rovnou jsem vzala i triko se srdíčkama pro sebe.


4. Jídlo


 

Na co taky nezapomenout při návštěvě Primarku jsou kokoové chipsy. Pokud sledujete na YouTube GetTheLouk, tak rozhodně víte, o co se jedná. Jsou to vlastně nastrouhané plátky kokosu obalené v hořké čokoládě a jsou fakt dost dobrý. Tímhle dárkem určitě hodně lidí potěšíte.


5. Kosmetika a nehty


 

A to není zdaleka všechna kosmetika. Mají jí tam opravdu hodně a hodně umělých nehtů, ty mi však mamka zatrhla, takže jsem si koupila beauty blendery  na nanášení make upu, ale posuďte sami, jde těm nehtům odolat?


 


To je ode mě pro tenhle článek všechno a já se budu těšit u dalšího. Ahoj


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.