Beauty blog

Halloween - strašidelný příběh

Ahoj Všichni. Vítejte u dnešního článku. Dneska to bude spíš taková strašidelná povídka, kterou jsem si vymyslela, ale neříkám,že se to třeba někdy někomu nestalo. Tak jdeme na to.

 

Byla jednou jedna rodina, která se přestěhovala do vesničky, která se jmenovala Blackov.

Ve vesnici byly potraviny, obecní úřad, škola a pár rodinných domů, které vypadaly, jako by v nich nikdo už roky nebydlel. Lidé zde byli opravdu zvláštní. Moc nevycházeli z domů, měli pořád zatažené záclony i žaluzie a když už vyšli ven, tak jen, když se setmělo. Za vesnicí se rozkládal velký les.

Rodina Zakových měla jen tři členy rodiny. Dceru Amélii, améliina otce Davida a matku Amélie a zároveň manželku Davida, Alexandru.

Jednoho dne se rodina rozhodla, že si vyjdou na procházku do lesa, aby zjistili, jestli tam rostou houby, protože houby oni milovali. Když do lesa vešli, nevěřili svým očím. Byl tak velký a stromy tak vzrostlé, že si mysleli, že na ně každou chvíli spadnou.

Čím hlouběji do lesa šli, tím jim přišlo, že je větší tma. Když usoudili, že je čas jít domů zjistili, že neví kudy, protože stromy se za nimi proplétaly do sebe a oni nemohli ven. Jediné, co jim tedy zbývalo bylo, najít nějakou skrýš, nebo opuštěný dům, kde by přečkali noc.

Šli a šli a najednou se před nimi objevil velký dům na kterém svítil nápis HOTEL. Vyčerpaní rodina zaklepala na dveře. Za chvíli jim přišla otevřít mladá žena, pozvala je dovnitř, uvařila jim teplý čaj a připravila jim postele, aby měli kde spát.  Jenže si rodina nevšimla, že hned jak vešli dovnitř, změnil se svítící nápis z HOTEL na UPÍŘÍ DOUPĚ.

A chcete vědět jak to bude dál? Tak pište do komentářů nebo lajkněte

A přeju krásnýho, strašidelnýho Halloweena

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.