Be YOU!

Názor

Ahoj drahé čtenářky,

posledních pár dnů jsem psala články s motivační tématikou, myslela jsem si, že Vám to pomůže zvednout si sebevědomí a dokážete si, jak krásné vlastně jste. Došlo to pár rozumným holkám, co pochopily, že skrývat se za maskou makeupu, přestože mají problematickou pleť, budovat si jiný (falešný) charakter a potlačovat svoji pravou povahu je zcela zbytečné. Promrhat svůj cenný čas před zrcadlem a říkat, že jste ošklivé, stát před skříní s vyházeným oblečením, které Vám "nesluší", to Vás baví? Žádnou z Vás za to nesoudím, protože vím jaké to je, ale to se celý život chcete cítit zbytečně a navíc? Jednou bude potřeba si to uvědomit a radila bych Vám hned začít než ztratíte moc času.

Myslím si, že je lepší chodit do společnosti přírodní,aby až Vás uviděli nalíčené, řekli by si "Wow" než aby jste chodili namalované, pak se jednou odlíčili a nikdo by Vás nepoznal, nemyslíte? 

Hodně dívek mi psalo své problémy (děkuji Vám za to) a chtěli dosáhnout zdravého sebevědomí, to je odvaha-ony chtěli a teď? Jsou mnohem víc krásné, jak povahově, tak vzhledově. Jdou si za svým a stačilo jim jen pár rad a úkolů, které jsem jim napsala.

Naopak další asi třetina dívek, mi psalo, jak tomu nerozumím, a že určitě nevím jaké to je se trápit před zrcadlem, ale něco Vám povím- kdybych to nevěděla, kdybych nevěděla jak hrozné a drásající to je, tak bych tyto články nepsala.

(Pokud chcete dosáhnout zdravého sebevědomí a cítit se krásné takové, jaké jste- napište mi do zpráv. Dám Vám pár rad a úkol na každý den, který Vám pomůže dosáhnout a dokáže, jak nádherné jste uvnitř. A Vaše přednosti budete milovat více a nedokonalosti budete využívat.)

Napište mi jestli mám pokračovat.

Děkuju 

Jajinka04

Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Je mi to blbé psát takhle "veřejně" ,ale napíšu to.
Nejsem si jistá ,ale mě jsi také pomáhala.A jsem ti zato moc vděčná .Dneska ráno jsem poprvé vyšla ven bez pudru.(jinak normálně nosím doma malinko pudru a nebo chodím nenamalovaná ,třeba i na zahradu).Nikdy bych nevyšla za vrata našeho domu bez alespoň trosky Pudru a malinko řasenky .Dnes se ,ale stal opak .Na začátku jsem si říkala OMG měla jsem vstat dřív než jsme jeli na nákup a měla jsem se nalíčit nebo trošku si vyčistit pleť.Ale já jela malinko s mastnou pletí a nenaličená.Musim říci ,že jindy na mě takhle starší muži nekoukali(ne ,že bych chtěla )Ale dneska na mě koukali spoustu neznámých lidí jindy než předtím .(Jeli jsme nakoupit do vedlejsi obce ,bydlíme v Málo městě a obchody tady stojí za prd) .Pudr a řasenku nechám na důležitější věci.(např.Načátek a konec šk roku ,focení atd.).

Moc moc ti děkuju ,pomohla jsi mi .Cítím se nějak jinak

vokataVěrkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Jájinka04

vokataVěrka: Děkuji ti! Mám z toho ohromnou radost,že se cítíš lépe. A nemáš absolutně vůbec za co. Pokračuj ve všem co děláš pro to, aby ses cítila krásná přírodně,jsi na hrozně moc dobré cestě. Já děkuji tobě a jsem ráda,že jsem ti pomohla smajl moc hezký komentář!

Jájinka04To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.