Rich Cars 3: Hustle
Hra - Rich Cars 3: Hustle
Video se načítá
Thrill Rush 2
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Baby Elsa Easter Egg Hunt
Hra - Baby Elsa Easter Egg Hunt
Video se načítá
Rapunzel Baby Feeding
Hra - Rapunzel Baby Feeding
Video se načítá
 

Be Happy and Smile

TOP 5 - říjen 2015

Ahojte vítám vás u dalšího článku a dnes to bude první TOP 5 za říjen. Vím,že sem vám slíbila,že bude moji oblíbení......ale chci to udělat dřív než zase bude listopad. Tak jo jdeme na to


1.Oblíbená kosmetika

Tentokrát tu mám dvě věci. Jednu z dekorativní kosmetiky a jednu z pečující. Nebudu tu dávat vždycky dvě,ale teď jsem se vážně nemohla rozhodnout.

- První z té pečující tu mám od Isany Professional Haaröl Oil Care. Je to takový olejíček na vlasy,který má zabránit roztřepeným konečkům. Kadeřníci obecně o těchto ,,olejíčcích" říkají,že to vlastně je k ničemu a že nefungují. Bohužel s tím z části musím souhlasit. Tento olej nezajistí úplné zabránění třepení konečků,ale určitě to vlasy posílí a do jisté míry to zabráni tomu třepení. Může se to používat dvojím způsobem.Na sucho pro intenzivní péči nebo po umytí vlasů do vlhkých vlasů pro lesk a pružnost. Já to teda dělám jen na mokro. 

- Druhá věc je tedy dekorativní a je to lak od Gabrielly Salvete Gel Enamel v odstínu 03. K tomuto produktu vlastně nemám nic moc co říct. Je to dobrý lak,dlouho vydrží..... Je to prostě super

- foto od Petrylovelyhair


2. Oblíbená písnička

Prakticky poslední dva měsíce neposlouchám nic jiného. Forgiveness od Nickeyho Jama&Enriqueho Iglesiase. 


3.Oblíbené jídlo

Teď jsem si docela ráda kupovala u nás na škole takovou Marshmallow jahodu,která je hrozně super. Trošku mi na ní vadí ten jakoby ,,lísteček" nahoře té jahody. Je hrozně tvrdý a prakticky se nedá ukousnout.

4. Oblíbená knížka

Tak tady mám celkem jasno. Teprve nedávno jsem tuhle knížku dočetla a jmenuje se Moje ségra je upír 2. Už jsem četla jedničku a tam mě dost chytla. Dvojka podle mě byla ještě lepší a přečetla jsem ji asi za týden.


5. oblíbený film/seriál

Film nemám,ale teď dokoukávám seriál Zlatá sedmdesátá. Sleduji poslední sérii tedy 8. a pokud jste třeba nikdy Zlatá sedmdesátá neviděli,je vaší povinností se na něho podívat.



Tak já doufám,že se vám článek líbil. Pokud ano tak dejte + nebo sledujte můj blog. Mějte se hezky a 

ahoj 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.