Gold Miner Special Edition
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Rich Cars 3: Hustle
Hra - Rich Cars 3: Hustle
Video se načítá
Thrill Rush 2
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Baby Elsa Easter Egg Hunt
Hra - Baby Elsa Easter Egg Hunt
Video se načítá
Rapunzel Baby Feeding
Hra - Rapunzel Baby Feeding
Video se načítá
 

Be Happy and Smile

7 BEST Halloween Tutorial

Ahojte vítám vás u dalšího článku a dne to bude 7 BEST Halloween Tutorial. Tak jo jdeme na to

 1. Děsivý medvídek

 Já tento louk od GeTheLouk prostě zbožňuji. Sice přijde pod nůž zrovna medvídek,ale výsledek vypadá fantasticky. V tomhle tutoriálu je kousek děsivosti ale i elegance. Takže neváhejte a za toto klidně na letošní Halloween jděte.


2. Perlová Smrtka

Tento tutoriál mne oslovil hned ! Je elegantní a přitom zaujme pozornost. Neskutečně moc se mi líbí a rozhodně ho musíte zkusit. Sice zabere hodně času,ale výsledek stojí za to. 


3. Lebka v holčičím podání

Teď se pojďme podívat na lehčí masku. SUGAR SKULL. Je to vlastně lebka v růžové podobě . Nepotřebujete na to moc věcí,ale přitom je to super.



4.Mrtvola

Tohle je opět taková jednoduchá maska,ale je krásná. Jak se říká v jednoduchosti je pěkná. Už jsem i já na Halloween tuhle masku zkoušela a všichni mi ji chválili.



5. Sugar skull 

Tohle je vlastně druhý Sugar Skull. Ten tutoriál č.3 je také Sugar Skull maska. Mě se tyhle masky neskutečně líbí a řekla bych že tato v podání Teri je ještě lepší. 




6. Plechový Zombie 

Tato maska mne trochu překvapila. Hlavně mne dost překvapila Péťa kterou znám jako moc milou,elegantní a hodnou dámu. V tomto videu opravdu ukázala co v ní je a překvapila mě. I maska mne nadchla tohle tu prostě ještě nebylo.



7. Lady Glitter

Tento tutorál jak už jeho samotný název napovídá,je inspirován Lady Glitter. Víme že v dnešní době není podmínkou mít halloweenskou masku nejstrašidelnější. Proto tu mám i něco pro ty,které tohle moc nebere. Moc krásný tutoriál a není ani těžký. 

Takže já doufám,že se vám článek líbil. Pokud ano tak dejte + nebo sledujte můj blog. A nezapoměňte mi do komentářů napsat za co jdete letos vy. Tak jo mějte se krásně a 

Ahoj ☺️


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.