RAWR Style
Hra - RAWR Style
Video se načítá
Avie: My Pretty Avatar
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Gold Miner Special Edition
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Best Love Test Ever
Hra - Best Love Test Ever
Video se načítá
 

Be Happy and Smile

Moji oblíbení herci ❤️‍

Ahojte vítám vás u dalšího článku a dnes to bude Moji oblíbení herci. Teď bych za sebou chtěla udělat ještě oblíbené herečky a pak youtůbeři a youtůberky. Já myslím,že to nebudu zdržovat a jdeme na to.


Ashton Kutcher 

Celým jménem Chris Ashton Kutcher je jedním z Hollywoodských talentů stoupajících vzhůru a sám se nedávno zviditelnil na poli filmového či televizního plátna. V poslední době vynikl spolu s herečkou Brittany Murphy v romantické komedii Líbánky “Just Married” a nyní hraje ve filmu “Butterfly Effect” po boku Amy Smart.  

Johnny Depp 

Johnny Depp, jeho plné jméno je John Christopher Depp II. Má tři starší sourozence, sestru Christie Dembrowski, která pracuje jako jeho osobní manažerka, sestru Debbie a bratra Daniela Deppa, který se živí psaním scénářů. Má indiánské, německé a irské předky ( jeho prababička byla čistokrevná indiánka z kmenu Cherokee). Jeho máma Betty Sue pracovala jako číšnice a otec John musel jako inženýr cestovat za prací, takže rodina opustila Johnnyho rodné Kentucky a vydala se na cesty. Stěhovali se tak často, že si ani nevybavuje, kde všude bydlel. Rodiče měli navíc výbušný vztah. Před tím vším se snažil utéct, takže propadl drogám. Ve dvanácti dostal Johnny kytaru, aby svůj volný čas věnoval něčemu lepšímu, než byli drogy. Když mu bylo patnáct, rodiče se rozvedli.

Neil Harris

Neil Patrick Harris se narodil v Albuquerque ve státě New Mexico (USA). Vyrůstal v Ruidoso, New Mexico. Jeho rodiče Sheila a Ron Harrisovi byly oba advokáti. Má mladšího bratra, který ho značně ovlivnil. Ve čtvrté třídě začal poprve hrát jako Toto ve školní produkci The Wizard of Oz. Později začal navštěvovat La Cueva High School v Albuquerque, kde hrál ve školních hrách a muzikálech. Harris patřil mezi nejlepší studenty a maturoval s vyznamenáním roku 1991. Na té samé škole mimo jiné o 3 roky později maturoval Freddie Prize junior. 

Orlando Bloom

Orlando Bloom se narodil a vyrůstal v Canterbury v Anglii spolu se svou mladší sestrou Samanthou. Už od mládí chtěl být hercem a díky podpoře své matky se začal zúčastňovat místních hereckých festivalů. V 16-ti letech se přesunul do Londýna, kde se připojil k National Youth Theatre a po dvě sezóny s nimi účinkoval, než získal stipendium na herecké škole British American Drama Academy. Na konci působení se skupinou si zahrál tajného agenta ve hře "A Walk in the Vienna Woods". Což mu pomohlo k malé roli v britském televizním filmu "Wilde" (1997).

T

Tom Hanks

Tomovi rodiče se rozvedli, když mu bylo 5 let. Vetšinu svého dětství vyrůstal se svým otcem Amosem, kuchařem a staršími sourozenci (bratrem a sestrou). Rodina se velmi často stěhovala, ale nakonec se usadila v Oakland v Kalifornii, kde Tom začal navštěvovat střední školu. Při studiu hrál ve školní produkci. Po absolvování v roce 1974 začal navštěvovat vysokou školu v Hayward v Kalifornii, kde pokračoval v amatérské herecké činnosti. Jako herec se v roce 1977 zúčastnil letní sezóny festivalu Shakespearových her "Great Lakes Shakespeare Festival" v Lakewood ve státě Ohio. Následůjící tři roky přes léto, strávil hraním v různých Shakespearových hrách. V zimě pracoval v divadešlní společnosti v Sacramentu. V průběhu své práce se roku 1978 oženil s herečkou a producentkou Samanthou Lewes, se kterou má dvě děti Colin a Elizabeth, ale v roce 1987 se rozvedli. 


Tak já doufám,že se vám článek líbil. Nezapomeňte mi napsat do komentářů,jaké vy máte rádi herce a můžete mi dát i + nebo sledovat můj blog. Tak jo mějte se krásně a 

ahoj ✍

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.