Airport
Hra - Airport
Video se načítá
Můj psí kvíz
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Inked Up Tattoo Shop 2
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Bomb It 4
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Hearts
Hra - Hearts
Video se načítá
Man in Gap
Hra - Man in Gap
Video se načítá
Magic Change
Hra - Magic Change
Video se načítá
Makeup Artist Adriana
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
Babysitter
Hra - Babysitter
Video se načítá
Bomb It 3
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
 

Be Happy and Smile

První česká Youtube knížka JÁ JŮTUBER ✪ Můj názor

Ahojte vítám vás u dalšího článku a dnes to bude jaký já mám názor na knížku Já Jůtuber. Dozvíte se v něm co to je za knížku,jaký já mám na ni názor a celkově o ní. Tak jo jdeme na to 


O co se jedná ?

Myslím že o téhle knížce nemusím nic moc oznamovat. Ti co se aspoň málo o Youtůb a Youtůbery zajímá tak o tom ví,ale i přesto něco povím.


Tuto  knížku napsalo několik českých Youtůberů : MadBros,Stejk,Pedro,Gabrielle Hecl a Shopaholic Nicol. Najdete v ní exkluzivní rozhovory s Youtůbery,rady a tipy které sami sepsali,trošku i osobní věci i třeba příběhy. Tato kniha je teď v předprodeji a do knihkupectví by měla vyjít 2.listopadu.2015. Kniha stojí teď v předprodeji okolo 200-300 Kč. Slavnostní křest knihy pak bude 1.listopadu.


Můj názor 

Na jednu stranu je to super,ale na druhou se mi to úplně nezdá. Teď nechci říct,že se mi nelíbí to ne. Ale nevím nevím. Na tu je dnu stranu je vážně super,že se Youtůbeři rozhodli,dát prostě rady dalším generacím a dali do knížky ty rady a tipy. Na tu druhou mi to připadá jako zbytečnost. Já si myslím,že třeba už na několika akcích (př.Cinetube,Utubering), Youtůbeři třeba právě na Cinetubu,dělali spousty videí,kde radili jak na Youtůbu pracovat,rady a tipy a i příběhy ze života. Na Utuberingu,třeba u Stejka ve stanu,bylo takové téma jak se na Youtůbu uživit a tak dále a tak dále. Přijde mi  i zbytečné,dělat opět to stejné jenom v knižní podobě. Chci vám jen říct,že to je jen můj názor a neberte to nějak vážně. Na jednu stranu je to super,ale na druhou zase si nejsem úplně jistá a nejsem úplně přesvědčená si tuto knížku koupit.



Video o knížce

Tady jsou videa Youtůberů kteří knížku napsali a představení od nich. 

https://www.youtube.com/watch?v=1KvE5P9e1Cw

https://www.youtube.com/watch?v=Epma80QXWXs
https://www.youtube.com/watch?v=AGdZqTXV7z4

Tak já doufám že se vám článek líbil. Prosím hlavně můj názor neberte jako hejt. Jestli se vám článek líbil dejte + nebo sledujte můj blog. Mějte se krásně a

Ahoj  ✌️

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.