Be Happy and Smile

1.ČNP-My three tips on hairstyles for each day♕

Ahojte vítám vás u dalšího článku a dnes to bude první článek na přání (neboli ČNP). Měly vyjít 3, ale jedna z vítězek se mi doposud neozvala, proto asi budou pouze 2 po sobě a dodatečně bych udělala tu poslední. Všechny účesy mám odzkoušené!Tak já doufám, že se vám bude článek líbit a jdeme na to!


1. Účes na tři způsoby

Nebudou tady asi žádné videa, protože si myslím, že jsme všechny viděli neméně tisíckrát, proto tu mám pro vás rovnou fotonávody. U tohoto účesu hraje hlavní roli copánek. Ten můžeme jen samovolně uplést nebo po dopletení ho ještě stáhnout do gumičky, aby to udělalo hezký dojem nebo obtočit kolem drdolu pro větší šmrnc. Je to na vás, ale hlavní je, že všechny tyto účesy jsou pohodlné.


2. Zkroucená koruna

Ano. Tento účes se v překladu vážně jmenuje zkroucená koruna. Tento účes je těžší na přípravu, ale to vůbec nevadí. Trošku času si snad udělat můžete. Ani nevím jak bych popsala postup, proto se podívejte na obrázek a kdyby jste něco nechápali, napište mi to dolů.

3. Obkoucená svatozář

Tento účes je velmi jednoduchý a pokud nemáte čas, ale i přesto chcete zazářit,udělejte si tento účes. Můžete ho zvládnout i s kratšími vlasy. Jednoduše smotejte jedu část vlasů,připněte pinetkou a tu druhou jen za ní zastrčte. Velmi snadné a pohodlné



Tak já doufám, že se vám článek líbil. Mě hrozně bavil a jestli byste chtěli nějaké další účesové video dejte + nebo napište dolů do komentářů. Samozřejmě nezapomeňte sledovat můj blog a mějte se krásně a 

ahoj⚓️

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.