『Watashi wa Intie-desu』

Sebevědomí ti nechybí | Část 1

Athrea! ... ne, špatně Intie, takhle se už jmenuje tvoje postava.. Sakra, já ten pozdrav nevymyslím.


Okay, takže tu je první kapitola této slátaniny, odehrávající se v království Ainvii někdy ve.. středověku? Eh, to asi ne, jednoduše v jiném vesmíru. Možná někdy 1900, nemají moderní technologie ale zas to nejsou neandrtálci.


Pohled Mikaely

Znovu mi zvoní ten otravný budík.. Upřímně, občas bych se raději neprobouzela. Šáhnu někam k uchu, abych si na chvíli sundala má oblíbená sluchátka - jenže zjistím jednu šílenou věc - žádná sluchátka nemám! Rychle vstanu a hledám je, jenže nenajdu ani mobil.. Jak bez nich mám přežít?! To bude zas den..
Obleču se do jednoduché bílé halenky a šedé sukně - nic jiného v té rychlosti nevyhrabu - a vezmu si stříbrný náhrdelník se srdíčkem.. Můj módní styl je nepřekonatelný. A pokud v tom nevidíte ironii, je s vámi něco špatně.. Vyběhnu z pokoje, ale jakmile překročím práh dveří, zamotá se mi hlava a jdu k zemi..

Pohled Kairy
Šla jsem právě ze snídaně, oblečena v ohromujících světle modrých šatech, když v tom jsem málem zakopla o nějakou dívku.. Nikdy předtím jsem jí neviděla. Je oblečena jako z nižších vrstev, jenom tričko a sukně, dokonce je bez bot. Obrátím jí, abych jí viděla na obličej. I když rozcuchané, má překrásné vlasy v platinové blond až po ramena. Je bez akné, což jí dost závidím.. Možná bych na ní mohla přestat zírat a někoho zavolat, aby mi s ní pomohl. Bratr má komnatu relativně blízko a nerada bych jí odevzdala do moci otce, nebo ještě hůře, do moci císaře Ainvie.. V tom případě se bojím o její osud.

Pohled Athrey
"Athreo, pohni sebou a otevři!" uslyšel jsem křik. Zní jako Kaira, ale takhle naštvanou jsem jí zažil jen dvakrát, takže to buď je někdo jiný a nemusím se obtěžovat a nebo je to ona a musím se bát o svoje zdraví.. Takže tak-či-tak nemá smysl otevírat. Raději tu budu ještě chvíli ležet a číst si..



*BUM*

Eh.. Dveře se.. tak nějak.. otevřely.. I když jsou vyrobené nejlepšími "dřevníky" (dřeváky?) co v tomto království máme, teď leží naprasklé na zemi vedle mě. Z tohohle se jen tak nevzpamatuji.. Kaira právě s velkým hlukem vstoupila ke mně do místnosti, s jakousi nehýbající se dívkou přehozenou přes rameno. Jaksi se mi to k ní nehodí, "křehká dívka" s světle zrzavými vlasy a zelenými oči bez žádných viditelných svalů, ještě v šatech až k chodidlům a v lodičkách.. Vypadá spíš jak živé ztělesnění ohně než cokoliv jiného. 
"Athreo, o tuhletu jsem před chvílí zakopla na chodbě.. Měli bychom jí nějak prošetřit, přece jen nevypadá, že by byla od nás z hradu. A ještě ke všemu se válela na zemi v bezvědomí.. Nějak se mi to nez--, Ath, čemu se teď můžeš smát?!" vykřikla Kaira
"To jsi tu vážně udělala tenhle skandál jen kvůli jedné nezajímavé chudačce? Proč jsi jí neodnesla rovnou k otcovi?" zasmál se tak-trochu-hodně rozčílený Athrea.
"Chtěl jsi říct chudince, vždyť tam byla taká samotná a.. spící." pokusila se zasmát Kaira.
"Eh, dobře, vzdávám se. Mám ale jednu podmínku.."


Vím, je to krátké, ale chtěla bych vědět váš názor na tento scénář.. Ještě to můžu přepsat a udělat to v našem vesmíru, s tím, že by se potkali třeba o prázdninách.. Otázka: Mělo by být  písmo větší či menší, či takhle ideální?

Děkuji za přečtení a jsem vděčná za jakoukoliv zpětnou reakci. 

Komentáře

sasasvachovaVIP(ANIME!)

Slova došla po přečtení této úžasné (sakra to je ten příběh) story (to nedává smysl, ach jo, proč nic nedopadne podle mých představ?)

sasasvachovaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.