『Watashi wa Intie-desu』

Pokémon | Intiin názor

Jen tak pro informaci -- Pikachua tu vážně nenajdete.


Varování: Tento článek obsahuje osobní názor!

Protože mi ničí srdce všechna nenávist vůči pokémonům, rozhodla jsem se napsat tento ''článek''.
Myslím si, že všichni co tento článek čtete jste alespoň slyšeli o Pokémon Go. Ano. Dle mého názoru -- Většina lidí před Pokémon Go (Dále jen PG) ani nevěděla, že něco jako pokémoni existuje, přinejlepším děti znaly Pikachu a Raichu. A co si o pokémonech mysleli rodiče?


https://www.sme.sk/c/10169/kresleny-serial-pokemon-je-pre-deti-nebezpecny.html

''Malé dieťa sa figúrkou Pokémona nevedomky zadusilo.''

Eh, to jako vážně? Tento článek je z roku 2001, ale mám ještě něco daleko lepšího.

http://www.pastorace.cz/Tematicke-texty/Pokemoni-M-Frydrychova.html

''Moji milí, Pokémony finančně podporuje konglomerace, která umí podněcovat skutečné záchvaty davového i osobního šílenství. Vašim dětem vnucuje klamnou vizi, že se mohou stát Mistrem Pokémonů, vábivý slib, že skrze trénink svůj i Pokémonů získají nadpřirozenou moc, nový životní cíl -shromažďovat Pokémony a naléhavý příkaz: Pochytej je všechny. Toto téma je tak vážné a pro vaše děti tak nebezpečné, že je nutné urychleně rozpoutat veřejnou diskuzi.''

.. Jsem idiot a nebo nejsem jediná, kdo absolutně netuší co to je konglomerace..? Na co si to sakra hrají? Myslí si, že používáním slov odněkud z Marsu je udělá chytřejšími? Možná je to jen mým nedostatkem vzdělání, ale tenhle text je vážně něco. Eh, co čekat od.. katolíků? Ten článek jsem ani nedočetla, neměla jsem na to sílu. Jenže se to od pokémonů dostalo úplně někam.. do pr.. 

''Mohu vás pouze prosit: Otcové, semkněte se ve svých společenstvích, začněte se spolu jako muži modlit a nechte se Bohem zmocnit k aktivitě. Neklamme se, co člověk zaseje, to také sklidí. Kdo zasévá sobectví, sklidí zánik, kdo zasévá pro Ducha, sklidí život věčný. V konání dobra neumdlévejme.''

Takto končí tento ''výtvor''. Co s tímto mají s tímto společného Pokémoni? Co je špatné na seriálu a na Pokémonech? Ano, vím, že prý osmnáctá část způsobovala epileptické záchvaty, ale to je přece jen chyba v animaci a ne v Pokémonech celkově! Pokud někdo má odvahu, byla bych mu vděčná kdyby si článek přečetl a řekl mi třeba do komentářů svůj názor..

Možná, že vám už došlo, že i navzdory mé první větě pokémony zastávám. Hraji totiž.. 
Eh, měla bych pro Pokémony vymyslet nějakou zkratku.. Pkmn? Why not.

Hraji totiž společně s bratrem pokémon hry.. Ne, tím nemyslím PG ale hry na gameboy a nintendo.. Příklad:
Pokémon Sun/Moon, aktuálně nejnovější hra, další by měly vyjít remake těchto dvou: Pokémon Ultra Sun/Moon. A hlavní dvě legendárky vypadají epicky, vlastně namíchali k Solgaleo a Lunala Necrozmu...
Okey, ale to jsem trochu víc odběhla od tématu.
Tato ''žena'', pokud se to tak dá vůbec nazvat, považuje pokémony za čiré zlo, které děti mění v psychopaty. 
''Teprve třetí díl měl jakýsi velmi chabý děj, ve, kterém naklonovaný mocný a nejsilnější Pokémon Mewtwo bojoval s dětmi, které měly slabší pokémony. Boj trval více než hodinu. Všecko v tom filmu bylo naprosto nepřirozené a vůbec neodpovídalo reálnému životu. Filmové děti na plátně byly trenéry Pokémonů, Pokémoni za ně bojovali, filmové děti to-jen sledovaly a dávaly rozkazy. Hodinu a půl se do myslí živých dětí v sále všemi přirozenými, ale i nadprahovými a podprahovými vjemy tlačila agrese, agrese a agrese.''
Těchto ''vět'' je tam více. Pokud nevadím tak teď citát od youtubera Kovyho:
''Hlavně, že vše v televizi je tak krásně nenásilné..''

Tato věta je z videa 'Generační předsudky', takže se klidně běžte podívat. Jenže toto je tak hrozně výstižné -- ''Když už nemáš koho upalovat na hranici za dílo Satanovo, začni s jakoukoliv populární věcí.''
Můj citát. Možná bych si na něj mohla dát patent, nebo něco takového..
Už jsem nejspíš zapomněla, co jsem chtěla tímto článkem říci. 

Lidi, je to jen seriál, jen hra a jen Pokémon Go. Je pěkné po shlédnutí jednoho filmu odsuzovat naprosto všechno s pokémony související. Jenže i když si to nejspíš neuvědomujete, je to daleko rozsáhlejší. Na youtube existují desítky kanálů, které se věnují záhadám/glitchům ve pkmn hrách nebo v anime. Existují šílenci, kteří chytají ''shiny pokémony''. Šance pro potkání takového pokémona je většinou přibližně 1 ku 8000 a teď si představte, že jich chtějí chytit 800 a někteří pokémoni se objeví jen 1x za hru. Jednoduše je to jejich záliba, koníček. A nikdo nechce, aby mu někdo šlapal po něčem důležitém.

Ale pořád jsem se nedostala k mému názoru na Pokémony. Takže:

Pokémon Go
Nudné, ale alespoň to zvýšilo povědomí o Pokémonech a nejspíš přivedlo i nějaké nové otaku, takže nemám nic proti, i když nehraju. Jen nechápu, jak se to stalo tak moc populární. Jiné ''pkmn'' hry jsou daleko lepší, propracovanější a zábavnější. Ale to je jen můj názor.

Anime Pokémon
Neviděla jsem, takže nebudu moc soudit. Je určené pro malé děti, také je v žánru kodomo. Vybrali jako hlavní ''postavu'' Pikachua, kterého nenávidím, jelikož je ten jediný, kdo na sebe připoutává všechnu pozornost. Ale pořád je to anime, i když pro děti, takže to má pro mě tento plus.. 
Vzkaz pro Lucy Lupinovou: Anime a hry nejsou jedna a ta samá věc. A není hezké soudit z jednoho slova.

Pokémon maniaci
Ano, maniaci a to vypovídá o všem.. Upřímně:


.. Necelé 2 hodiny. Jako vážně? Hned pod tím bylo video, kde jeden chlap dohrál přesně o deset sekund později. Toto není normální.

*na smrtelné posteli*
''Nelituji ničeho, co jsem kdy udělal.. Položil jsem světový rekord ve speedrunu ve všech Pokémon hrách.. Chytl jsem všechny shiny pokémony co kdy existovali.. Porazil jsem ligu s Magikarpem.. Už můžu v klidu odejít do nebe..''

Pokémon hateři
Nezajímá je vůbec nic, vyberou si negativní informace které potřebují a ty dobré, kterých je převážně víc naprosto ignorují. Ale tak to chodí všude.

A protože jsem to já, podělím se s vámi i o mých TOP 5 Pokémonů. Vlastně teď už nemusíte dál číst, ale podívejte se alespoň na číslo 1. *automatické zvyšování ega zapnuto*


5. - Eevee (Vaporeon)
Heh, všichni mají rádi Eeveeho, nebo ne? Moje nejoblíbenější eeveelution je Vaporeon - HP + Defense. Je z nich nejvíc cute. c:

4. - Beldum (Metagross)
Je tu jen kvůli jeho síle. Kdyby byl víc kawaii, mohl by být na druhém místě. Dle mého názoru je skoro až OP, pokud má správnou nature a staty. 

3. - Squirtle (Blastoise)
Starter z regionu Kanto. Eh, už jsem o něm psala slohovku, ale článek se smazal, a nemám náladu to psát potřetí.. Stejně je cute. c:

2. - Litten (Incineroar)
Starter z regionu Alola. Na první pohled jsem si ho jednoduše zamilovala, jenže..

Kdy se z tohohle sakra stalo tohle?
1. - Mimikyu
Mimikyu no rapu dayoooo! Kdo čekal, že na prvním místě bude Pikachu? Heh, to tak určitě. Proč Pikachua, když máte Mimikyua? 
Tento text si prosím.. obtáhněte myší do modra a přečtěte.

KAWAIIIIIIIII! A co teprve tohle?



A perlička na konec: ''Pikachu umí oživit mrtvé dítě. Roztomilý Pikachu je ve virtuální realitě celého příběhu největší lhář. Jediný , kdo může vzkřísit z mrtvých je Pán Ježíš.''

Příště: Hráčky na HPD v Mega Anime Avatar Creatoru. Už mám hotové skoro všechny, jen musím dodělat pár lidí a upravit obrázky.. a vymyslet název článku. ._.

Heh, mějte se hezky a neseďte doma u počítače jako já.

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

No ty se tu teď nad tým rozplýváš a semnou si se hádala, že koukám na somariny smajl
Ale opravdu ti ofotím muj obal od pokémonú, tam byla věková hranice od 12 let smajl
,,První člověk, co uviděl co je pod Mimikyuou ,,dekou" zemřel od strachu"

Môj názor: To sa dá?

Anime a hry nejsou jedna a ta samá věc. A není hezké soudit z jednoho slova.

zmiňovala sem se pŕed tebou o Pokémon GO?

krom toho... už mluvíš jak Albus Brumbál. Já si to musela pročíst 3x za sebou, abych to pochopila.

1. Riolu
2. Zorua
3.Sneasel
4. Pichu
5. Ponyta
6. Skarmory
7. Alakazam

= My Team
(od nejoblíbenejšího, a taky bych ráda poznala člověka, co má všechny Eevee evoluce smajl- muj nej je asi Flareon a Umbreon a Leafeon a Glaceon a...)

PS: konglomerace..? Co to je?

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

IntieCake: Si hovorila niečo že hra a anime sú rozdielne veci
Ale ja toto dávno viem!

A Pokémoni sú u nás odkedy zakázaný? Ja na nich čumím skoro furt... no ok dlho som nekukala ale tak aj Pokémon GO hrajem, a všimla som si, že v našom meste sú aktívne boje o gymy, tažee....

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

IntieCakeVIP(ANIME!)

Lucy Lupinová: .. A já něco o Pokémon Go řekla? ._.
Pokud tam ta věková hranice opravdu je, je to kvůli výše zmíněným epileptickým záchvatům. To ale nemění nic na tom, že je anime určené pro děti do 12 let. Máme štěstí, že nám tu pokémony nezakázali jako na Slovensku.

IntieCakeTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.