Spa Hair Doctor
Hra - Spa Hair Doctor
Video se načítá
My Fashion Sketchbook
Hra - My Fashion Sketchbook
Video se načítá
Cute Pets Today
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Dark Magician Creator
Hra - Dark Magician Creator
Video se načítá
Goodgame Empire
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Papas PanCakeria
Hra - Papas PanCakeria
Video se načítá
Weather News
Hra - Weather News
Video se načítá
The Elevator
Hra - The Elevator
Video se načítá
Snail Bob 3
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Block Story
Hra - Block Story
Video se načítá
Samurai Fruit
Hra - Samurai Fruit
Video se načítá
 

Anime povídky atd.

Nezvaný host (1.část)

Duchové existují. Tím jsem si jistá, avšak jsem nikdy žádného neviděla...

"Slečno Ashtonová," oslovil mě řidič,"Už jsme tady. Sídlo rodiny Ashtonů je hned na tom kopci."

Podívala jsem se z okýnka. Venku řádila zrovna bouřka ale i přes hustý déšt šlo vidět na kopci rozlehlé sídlo, které se mělo za chvíli stát mým domovem.

Jmenuji se Bella Ashtonová. Moji rodiče umřeli v pouhých dvouch letech, a tak jsem se musela přestěhovat k mé pratetě, žijící na venkově. Venkovský život mi zatemněl,že nejsem jen tak obyčejná holka ale dívka z bohaté rodiny. Moje prateta ze mě udělala docela obyčejnou dívku, dokonce jsem nechodila do nějaké soukromé školy. Chtěla, abych byla jako ostatní a to se jí plnilo,až do včerejšího dne. Včera mi přišel dopis na tom nejluxusnějším dopisovém papíře ,jaký jsem kdy viděla. Na obálce byla pečet Ashtonů. Uvnitř se psalo toto:

Drahá slečno Bello Ashtonová, s zármutkem vám oznamujeme, že zítra uplyne 12 let od smrti vašich rodičů,avšak máme i lepší zprávy. Podle závěti vašich rodičů máte přesně zítra k jejim výročí zdědit všechen jejich majetek a taky otcovu firmu. Mějte tedy toto na vědomí a přesně zítra v devět ráno vás vyzvedne od vaší opatrovnice řidič,který vás odveze na rodné sídlo Ashtonů,kde budete od zítřejšího dne bydlet. Přeji pěkný den: J.K. Wall (pravá ruka a manager firmy pana Ashtona.)

Nedalo se nic dělat. Prateta byla velmi smutná, že odcházím, ale byla taky ráda že začnu konečně žít na vlastní pěst. Ještě před tím,než se auto rozjelo a já naposled spatřila pratetin dům mi dala řetízek. Patřil prý mojí matce. Pak jsem však musela rozloučit ,a to navždy..

Auto zastavilo a já vystoupila. Přede mnou se rozpínalo obrovské sídlo uprostřet lesa,které mi od teď patřilo. Řidič vystoupil a začal mi z auta tahat kufry. Jak je začal vyndávat ven tak na mě pohlédl a usmál se.

"Vítejte v sídle Ashtonů,slečno. Vítejte doma..."


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.