♥JOLČIN BLOG♥

Nenávist - 4. část

Ahoja-hoja, je tu pokračování mého příběhu, nečetli-li jste třetí část, klikněte sem, jdeme na to:

...
Další den v divadle mi nebylo dobře a mé znaménko i nenávist k Amélii se zvětšovalo. Když jsem přišla domů, měla jsem zvláštní nutkání říct mámě, že jdu na procházku do lesa s kamarádkami, přišla jsem do lesa, nohy mě zavedly na místo, které jsem vůbec neznala. Listí zaševelilo, keře i nižší stromy se otřásly a náhle vyšla Amélie, oblečená jako nějaký dobrodruh. Začala pomalu roztahovat ruce, mezi nimiž se tvořila stále zvětšující se energetická koule. Proboha, co bude dál? Pomyslela jsem si. Nestihla jsem ani více přemýšlet a už na mě letí velká koule energie. Co teď? Koule už je skoro u mě. Reflex - dala jsem ruce před sebe a zatnula pěsti. Najednou se ode mě koule odrazila. Co se to děje? Vidím, že Amélie mě už také nenávidí, inu dobrá... Všimla jsem si, že její znaménko se také zvětšilo. Náhle jsem si vzpomněla na svou kabelku, ta energie okolo ní, když jsem se jí dotkla. Soustředila jsem se, ruce jsem pomalu dávala od sebe, cítila jsem mezi nimi energii. Rozhodla jsem se vystřelit, energii jsem uchopila a hodila na Amélii, ale  koule byla moc malá a navíc jsem se nestrefila.


Podzimní prázdniny

S Amélií jsem se už poprala několikrát a teď už tu jsou prázdniny, pojedu za babičkou na vesnici.

Babičce jsem řekla všechny své trable s Amélií a jednoho dne babička řekla: "Natálko, jedno se to dozvědět musíš, a myslím, že teď je na to ten nejlepší čas:     

Pokračování příště

Komentáře

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Rychle, další díl! Kdyby jsi to nepochopila, tak to je rozkazsmajl
Sakra, teď nebudu spát, nevím jak to dopadne a navíc jsem si předčítala anglické creepypasty...jsem já to ale chytrý člověksmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.